Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn
Kom jij als Advanced-Forms programmeur bij Quadira te werken? [vacatures]

Kom jij als Advanced-Forms programmeur bij Quadira te werken? [vacatures]

05 Dec 2013  |  Vacatures

Kom jij als Advanced-Forms programmeur bij Quadira te werken? [vacatures]Quadira is op zoek naar nieuwe medewerkers en met name naar programmeurs voor de ontwikkel afdeling. Als programmeur bij Quadira werk je in een team van specialisten die zich bezig houdt met het maken en onderhouden van onze Advanced-Forms output management oplossingen.

Wie is Quadira?

Quadira is specialist op gebied van de automatisering van de opmaak, verwerking, distributie en archivering van alle uitgaande documenten uit allerlei applicaties. Daartoe behoren uiteraard ook de uitgaande facturen en de digitale verwerking en distributie daarvan. Wij maken daarvoor gebruik van onze internationaal bewezen oplossing Advanced-Forms.

 • Quadira is een onderneming met het hoofdkantoor in Veghel en daarnaast met kantoren in België en Duitsland en heeft zich in meer dan 14 jaar gespecialiseerd in Document Output Management, E-Factureren en Digitale Archivering.
 • Quadira is een jonge dynamische en groeiende onderneming met een jaarlijkse groei van +20%.
 • Het team bestaat uit jonge, enthousiaste en ervaren medewerkers die uitstekend in staat zijn om de eisen en wensen ten aanzien van de automatisering van uitgaande documentenstroom en Elektronisch Factureren te vertalen naar de juiste oplossingen.
 • Wij maken daarvoor gebruik van onze eigen ontwikkelde en internationaal bewezen oplossing Advanced-Forms.
 • We beschikken zowel over consultants die onze oplossing Advanced-Forms kunnen implementeren als helpdesk medewerkers die de eerste- en tweede lijns support verzorgen.
 • Advanced-Forms wordt ontwikkeld en uitgebouwd door in-house software ontwikkelaars die continue ontwikkelen en meedenken om Advanced-Forms op een hoog en innovatief kwaliteits niveau te houden.
 • Reeds vele gerenommeerde bedrijven uit diverse sectoren met allerlei soorten applicaties hebben hun vertrouwen in onze oplossingen uitgesproken en geïmplementeerd.
 • Wij beheersen zowel diverse applicatie- als technische omgevingen, waaronder Oracle en Oracle JD Edwards, SAP, Microsoft Dynamics AX en NAV, Jeeves en Microsoft Windows, IBM OS/400, Unix en Linux.

Wat verwacht Quadira van jou?

We zoeken iemand met minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, waarbij werkervaring in de ICT en beheersing van de engelse taal in woord en geschrift een pre is.

Tot je competenties behoren:

 • Kennis van programmeren in talen zoals .Net, C++, C-Sharp en Java
 • Initiatiefrijk
 • Gedrevenheid
 • Een gezonde dosis humor

Wat mag jij van Quadira verwachten?

We bieden je een leuke en uitdagende baan in een ambitieuze, snel groeiende, jong enthousiaste en toonaangevende onderneming. Je krijgt een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden bovendien een markt conform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Is je interesse gewekt na het lezen van deze vacature? En wil je een bijdrage leveren aan de groei en het succes van Quadira? Neem dan contact met ons op via +31 (0)413-369506 of stuur een e-mail naar hajo.kanters@quadira.com.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.