Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Vandeputte Medical verhoogt haar dienstverlening dankzij Advanced-Forms

Vandeputte Medical distribueert voortaan alle belangrijke documenten uit hun Microsoft Dynamics NAV2013 applicatie omgeving op een elektronische en geautomatiseerde wijze, waaronder met name de verkoopfacturen, dankzij de inzet van Advanced-Forms van Quadira.

Niet alleen is daarmee de kwaliteit van de documenten toegenomen, maar kan de distributie en het formaat van de documenten worden toegesneden op specifieke wensen van klanten. De medewerkers van Vandeputte Medical zijn door de eenvoud van de oplossing zelf in staat de layout van de documenten te beheren zonder dat daarbij specialistische kennis voor nodig is.

De implementatie van Advanced-Forms is samen met Ctac gedaan op basis van de nieuwe Advanced-Forms NAV2013 Connector van Quadira. Vandeputte Medical is daarmee de eerste klant van Ctac die live is met deze oplossing op basis van deze nieuwe techniek. Het project is na gedegen voorbereiding en in nauwe en constructieve samenwerking tussen alle betrokken partijen tot stand gekomen.

Vandeputtte Medical is zeer tevreden over het bereikte resultaat en is zelf ook in staat aanpassingen te doen aan de layout en distributie set-up van de documenten. Dit was ook de doelstelling die bij aanvang van het project is gedefinieerd.

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.