Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Go2UBL sluit aan bij Platform E-factureren

E-factureren dienstverlener go2UBL heeft zich aangesloten bij Platform E-factureren. Daarmee profiteert van go2UBL van de tools die Platform E-factureren haar deelnemers biedt om maximaal te profiteren van de wereldwijze enorme groei van e-factureren en factuurautomatisering.

Over go2UBL

go2UBL is een jonge organisatie die beschikt over een systeem waarmee met één druk op de knop een inkoopdocument kan worden omgezet in een UBL formaat om het daarna als boekingsvoorstel in bijna elk boekhoudprogramma te laten verschijnen.

Door deze aanpak kan de ontvanger van het inkoopdocument maximaal kan profiteren van de voordelen van UBL zonder dat verzender wordt gedwongen om (in welke vorm dan ook) formaataanpassingen te doen. Tegelijkertijd kan de verzender maximaal profiteren van de voordelen van het formaat van zijn voorkeur, zonder dat de ontvanger lastige aanpassingen moet doen om de factuurinformatie direct in zijn systeem te ontvangen.

Door met haar systeem enerzijds de verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven (in bijzonder het MKB), accountants en softwarepakketten en anderzijds aan te sluiten bij de behoefte en mogelijkheden van dit moment, is go2UBL in potentie in staat om het verschil te maken bij de adoptie van e-factureren.

Kijk voor meer informatie op: www.go2ubl.nl of www.twitter.com/go2ubl

Over Platform E-factureren

Platform E-factureren (voorheen Platform ELFA) is sinds 2006 het grootste en meest actieve platform voor professionals op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking met meer dan 50 aangesloten professionals. Samen het Keurmerk E-factureren en het E-invoicing Platform worden in 25 landen meer dan 130 e-factureren en factuurautomatiserings dienstverleners bediend.

Platform E-factureren heeft als missie om de penetratiegraad van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland te vergroten, om daarmee iedereen versneld te laten profiteren van de grote voordelen van elektronisch factureren. Een belangrijk aandachtspunt is het wegwerken van een knelpunten die grootschalige adoptie van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking tegenhouden.

Kijk voor meer informatie op: www.platformelfa.nl of www.twitter.com/efactureren

 

 

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.