Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

ISProjects is gold sponsor van het JD Edwards Update Event 2014

Dit jaar organiseren de OBUG (Oracle BeNeLux User Group), de Oracle  JD Edwards partners Cadran, Forza, Ordina, Quistor en Steltix, in samenwerking met Oracle een gloednieuw evenement dat specifiek gericht is op alle JD Edwards end-users in de Benelux.

Datum: 14 november 2014
Tijd: van 09:00 tot 17:30
Sessie: van 11:30 tot en met 12:30
Locatie: Hotel Van der Valk Laan van Europa, Dordrecht, Nederland

Het jaarlijkse JD Edwards Update event, wordt gevuld met de laatste updates omtrent JD Edwards, de hierbij behorende add-on producten, diverse klantverhalen, netwerkmogelijkheden en een keynote door Bill Cowlam – Product Management Director van Oracle.

ISProjects Gold Sponsor
ISProjects is dit jaar Gold Sponsor van dit eerste JD Edwards Update Event en laat iedereen graag kennismaken met de mogelijkheden van digitalisering van uw inkomende facturenstroom in JD Edwards.

Klantcase: Digitale factuurverwerking, de praktijk ervaringen en het advies van United Bisquits

Om u een zo volledig mogelijk beeld te geven nodigt ISProjects u van harte uit voor de sessie van United Bisquits van 11.30 – 12.30 uur en een bezoek aan hun stand.

Paul Hoogenbosch, Controller bij United Bisquits, geeft u tijdens de sessie inzicht in de voordelen van digitale factuurverwerking in de praktijk. Bezoek deze sessie om een heldere presentatie van alle facetten van het digitaal verwerken van facturen.

Alvast registreren? Dat kan op de OBUG registratiepagina.

Bezoek hier de pagina van ISProjects

 

 

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.