Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

De ‘Complete gids elektronisch factureren 2014 – 2015’ is klaar! [gratis download]

Na de succesvolle uitgaven “RapportCreditmanagement software 2014” en “Cash- en treasury management software 2014” zijn Marcel Wiedenbrugge en Gerard Bottemanne aan de slag gegaan met de ‘Complete gids elektronisch factureren 2014-2015’, een uitgebreid rapport over (standaard software voor) elektronisch factureren en factuurverwerking. Het meer dan 200 pagina’s tellende rapport is klaar en gratis worden gedownload!

Achtergrond

Elektronisch factureren is inmiddels een volwassen markt met tientallen aanbieders in Nederland.  Het gaat om online factuurtoepassingen, elektronisch factureren en elektronische factuurverwerking, purchase to pay, BSP-dienstverleners, conversietools en boekhoudsoftware met de mogelijkheid van elektronisch factureren.

En dat was reden genoeg voor Gerard Bottemanne en Marcel Wiedenbrugge om in één totaal-omvattend rapport het ‘landschap elektronisch factureren’ eens goed in kaart te brengen met daarbij inzicht in bij voorkeur alle softwaretoepassingen en diensten.

Opgenomen worden in het rapport

Het rapport heeft als belangrijkste doel het aanbod van software en diensten op het gebied van elektronisch factureren zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Om deze software op de juiste manier te kunnen positioneren wordt uitleg gegeven van enkele veelgebruikte begrippen en standaarden.

Ook wordt stilgestaan bij wet- en regelgeving en het Keurmerk E-factureren. Het proces van inkoop tot en met betaling (Purchase to pay) in relatie met elektronisch factureren wordt behandeld, evenals de relatie met scannen en herkennen van boekingsdocumenten en RGS (Referentie grootboekschema). Ervaringsdeskundigen Friso de Jong, Fred van Blommestein en Peter Potgieser komen ook aan het woord.

Inzicht in softwaretoepassingen en diensten op het gebied van elektronisch factureren bestrijkt het grootste deel van het rapport, onderverdeeld naar:

  1. 1. Online Elektronisch factureren;
  2. 2. Elektronisch factureren en factuurverwerking;
  3. 3. Boekhoudsystemen met elektronisch factureren;
  4. 4. E-factureren diensten en tools
  5. 5. E-factureren consultancy- en implementatiepartners.

Dit rapport is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met elektronisch factureren of dit overweegt.

Het rapport “De complete gids Elektronisch factureren 2015” is gratis op te vragen via http://www.ictplaza.nl/brx/5050/1.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.