Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Kofax KTA in de praktijk bij ICreative

Kofax KTA biedt voor elke organisatie uitgebreide mogelijkheden. De eerste Kofax KTA implementatie is daar een goed voorbeeld van. De implementatie is gerealiseerd door ICreative. Deze klant maakte gebruik van Kofax Capture en Kofax Transformation Modules via een andere leverancier.

ICreative heeft samen met de klant gekeken naar hun proces en hoe dat slimmer ingericht kon worden. Voor deze klant bleek het een goede oplossing om het oude proces te vereenvoudigen met behoud van functionaliteit. Door een oplossing te kiezen die op het KTA platform draait kreeg de klant nieuwe functionaliteiten die het proces meer vereenvoudigde.

Als oplossing is gekozen voor Kofax Capture en KTM, beide onderdeel van het nieuwe KTA platform. Exact dezelfde onderdelen van Kofax die deze organisatie al had, maar nu ingezet vanaf het nieuwe KTA platform en slimmer ingericht waardoor onder andere direct de herkenning verbeterd is.

De voordelen van Kofax Total Agility:

  • Kofax KTA is volledig webbased, een installatie op de werkplek van gebruikers is niet noodzakelijk.
  • Facturen per e-mail moesten in het verleden handmatig ge├»mporteerd worden, met de implementatie van KTA is dat verleden tijd. De facturen worden nu automatisch ingelezen, rechtstreeks vanuit het e-mailadres.
  • Kofax KTA biedt de mogelijkheid om de facturen automatisch te retourneren aan de verzender ervan als gegevens ontbreken of niet kloppen. Dit geldt ook voor interne ontbrekende/onjuiste gegevens. De factuur wordt dan geparkeerd totdat de gegevens aangevuld of juist zijn. Pas dan wordt de factuur doorgestuurd voor verwerking.

Meer dan scannen en herkennen

Als binnen een organisatie de wens bestaat om de facturenstroom te digitaliseren i.v.m. geautomatiseerde factuurverwerking, is het een goed moment om na te denken over de andere documentstromen. ICreative helpt u hier graag bij. Zeker met het KTA platform zijn er interessante mogelijkheden voor elke organisatie die verder gaan dan scannen en herkennen, ook processen optimaliseren behoort tot de mogelijkheden.

Interessante migratieregeling

Voor iedere organisatie die gebruik maakt van Kofax biedt ICreative nu een interessante migratieregeling. Enkele voordelen van migreren naar KTA:

  • Volledig webbased.
  • Nieuwe functionaliteiten: Niet alleen facturen, maar ook het inscannen en verwerken van andere documentsoorten. Denk hierbij aan contracten, VAR verklaringen, enz.
  • Nieuwe validatie mogelijkheden, bijvoorbeeld met live data via een tussentabel de leverancier herkennen.
  • Extra ondersteuning in bestaande processen, bijvoorbeeld de batchkeuze filteren op basis van bedrijfsnaam.
  • Eenvoudig uit te breiden met add-ons zoals Analytics of aanvullende procesondersteuning zoals HR-onboarding.

Meer informatie en contact

De KTA specialisten van ICreative bekijken graag samen met u hoe KTA voor uw organisatie kan werken. Vraag ernaar bij uw accountmanager. Meer informatie: http://www.icreative.nl/kofax-kta-de-praktijk/

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.