Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Scansys lanceert ImageCapture 5.7

Stilstand is achteruitgang. Dit geldt zeker in de altijd bewegende markt van software ontwikkeling. De afdeling Development van Scan Sys werkt dan ook het hele jaar door aan de meest innovatieve oplossingen en verbeteringen van hun software.

En, terwijl zij u informeren over de release van versie 5.7, zijn de developers alweer druk bezig met de ontwikkeling van versie 6.0! Pas nadat de software aan alle mogelijke testen is onderworpen, wordt deze vrijgegeven en beschikbaar gesteld aan haar klanten en partners. Zo brengen ze iedere keer weer een nieuwere, betere versie uit van hun software, zodat u als gebruiker optimaal gebruik kunt blijven maken van alle voordelen die het geautomatiseerd verwerken van facturen en documenten met zich meebrengt.

Heeft u na het lezen van deze punten nog vragen? Neemt u dan gerust contact met Scan Sys op, ze informeren u graag over de voordelen van ImageCapture 5.7 voor uw eigen ImageCapture omgeving!

Algemene features en verbeteringen

De release van versie 5.7 brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen met zich mee.

 1. De nieuwe versie van ImageCapture maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel pagina’s samen te voegen tot één document met behulp van de nieuwe “combine functie” (ALT+C sneltoets).
  .
 2. Bedrijven die een groot aantal administraties voeren, bijvoorbeeld accountants- en administratiekantoren, kunnen voortaan eenvoudiger bestanden importeren. Waar in het verleden voor het importeren per medewerker of vestiging een importer ingericht moest worden, kan het gelijktijdig importeren van documenten nu met één importer. Handig wanneer twee, of meerdere medewerkers tegelijkertijd dezelfde administratie willen verwerken!
  .
 3. Bij het handmatig selecteren van een crediteur in ImageCapture, kunnen nu ook de overige crediteurgegevens zoals IBAN, vestigingsadres, en BTW nummer direct getoond worden.
  .
 4. Om de herkenning nog beter in kaart te brengen, worden de gevonden keywords in versie 5.7 op het document met geel gearceerd. Zo wordt het eenvoudiger om de herkenning van moeilijk herkenbare crediteuren verder te optimaliseren door bijvoorbeeld de zoekterm in ImageCapture hierop aan te passen.
  .
 5. De herkenning van IBAN nummers van de ING bank is met versie 5.7 sterk verbeterd.
  .
 6. Voor online applicaties zoals Exact Online, AFAS Online en Twinfield is het beheren van administraties vereenvoudigd door een slim zoekfilter toe te voegen. Zo kunt u administraties gemakkelijker vinden en wijzigen.

 

Applicatie afhankelijke features en verbeteringen

Naast de algemene verbeteringen en features, heeft Scan Sys ook diverse applicatie afhankelijke verbeteringen en features doorgevoerd:

 1. Vanaf versie 5.7 controleert ImageCapture bij het aanmaken of wijzigen van relaties binnen de EU op de aanwezigheid van de landcode bij een BTW nummer. Informatie die u bijvoorbeeld nodig heeft voor het doen van ICP aangiftes.
  .
 2. Het vullen van het veld BTW is vanaf versie 5.7 niet langer verplicht voor gebruikers van Exact Online. Stichtingen die niet BTW-plichtig zijn kunnen op deze wijze ook optimaal profiteren van de geautomatiseerde verwerking van hun facturen.
  .
 3. De standaard koppeling met SnelStart is vanaf versie 5.7 ook volledig compatible met de nieuwste versie van SnelStart (versie 12).
  .
 4. In versie 5.7 wordt tijdens het matchen op bestellingen automatisch het kortingspercentage berekend en geëxporteerd naar Trimergo T2.
  .
 5. Bij het aanmaken of wijzigen van een crediteur in ImageCapture kan vanaf versie 5.7 ook de betalingskorting als conditie worden meegegeven.

ImageCapture 5.7 aanvragen?

Relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst kunnen contact opnemen met de supportafdeling van Scan Sys.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.