Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Unieke oplossing voor transportsector door partnership Simac Document Solutions en Tconsult

Simac Document Solutions en Tconsult zijn recentelijk een partnership met elkaar aangegaan. Met dit partnership is de kennis en ervaring van Simac Document Solutions op het gebied van digitalisering en documentverwerking gebundeld met de expertise van Tconsult op het gebied van transport en logistiek. Zo kan maximaal worden ingespeeld op de wensen en behoeften van logistiek Nederland.

Unieke oplossing: CMR en factuur samenvoegen en verwerken en archiveren

De samenwerking vloeit voort uit diverse ontwikkelingen in de transport- en logistiek sector. In Nederland en daarbuiten. Denk daarbij aan:

  • Toenemende concurrentiedruk
  • Gebrekkige registratie emballage
  • Grote factuurvolumes
  • Een arbeidsintensief facturatieproces
  • CMR’s raken kwijt
  • Relevantie van de CMR bij facturatie

De oplossing die Simac Document Solutions en Tconsult gezamenlijk hebben ontwikkeld is de enige oplossing in Nederland die de CMR en factuur samenvoegt, verwerkt en archiveert.

Verder maakt de oplossing ook het printen en scannen van de CMR in vrachtwagens mogelijk, maar ookde matching van in- en verkoopfacturen met de CMR en de registratie van de emballage. Daarbij kan het gehele inkomende en uitgaande factuurproces uit handen gegeven worden. Via een “pay per use” model worden alle papieren, digitale en elektronische facturen via één uniform proces worden afgehandeld, onafhankelijk van de (ERP)oplossing(en) van de klant.

De voordelen

Met meer gemak, minder tijd en tegen minder kosten verkrijgt de klant met deze nieuwe oplossing in zeer korte tijd op eenvoudige wijze meer zicht en grip op al zijn processen en is het facturatieproces van de klant altijd up-to-date en “in control”.

Ook goed op weg?

Meer informatie over deze unieke oplossing is te lezen op www.simacds.nl/handelenindustrie

Of neem contact op met Simac Document Solutions, 0318-649 699

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.