Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Seminar: Innovatief Boekhouden met E-facturatie

MUIS Software en eVerbinding organiseren op 9 juni aanstaande voor de derde keer het seminar Innovatief Boekhouden met E-facturatie in het NBC in Nieuwegein. Accountants- en administratiekantoren kunnen zich gratis aanmelden voor dit seminar dat volledig in het teken staat van de mogelijkheden en voordelen van geavanceerde e-facturatie.

Geavanceerdere e-facturatie kan namelijk veel meer opleveren dan wat met een PDF-factuur per e-mail mogelijk is. Bij voorkeur vindt elektronische facturatie plaats door op een veilige manier rechtstreeks facturen tussen financiële softwarepakketten uit te wisselen. E-facturatie via MUIS Software is zo’n voorbeeld van eenvoudig, veilig en geavanceerd e-factureren.

Met één druk op de knop verzend je e-facturen en worden alle inkomende facturen automatisch in je MUIS Software-administratie ingelezen. Handelingen als printen, scannen en handmatig boeken zijn hierdoor verleden tijd. Bovendien voorkomt e-facturatie onder andere onnodige invoerfouten, bespaart het je tijd en je kunt beter (online) samenwerken met klanten.

Aanmelden is gratis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het administratieproces binnen je kantoor te optimaliseren? Of de administratie van je klanten? eVerbinding en MUIS Software maken geavanceerde e-facturatie beschikbaar voor iedereen, gewoon vanuit MUIS Software of iMUIS Online.

MUIS Software en eVerbinding  geven je graag meer informatie over echte elektronische facturatie aan de hand van live demonstraties. Zo kun je zelf ervaren wat deze eenvoudige en veilige manier van factureren voor je kantoor kan betekenen.

Programma

 

14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur Echte e-facturatie voor acountants
– Introductie eVerbinding
– Voordelen van e-facturen
– Ontwikkelingen in de markt
– Voordelen van accountancy
16.00 uur Korte pauze
16.20 uur Eenvoudig e-factureren in MUIS Software
E-facturatie in iMUIS/iMUIS Online
16.35 uur Live demo 
Demonstratie echte e-facturatie met iMUIS/iMUIS Online
17.05 uur Vragenronde 
17.20 uur Borrel met hapjes 
18.00 uur Afloop 

 

Kaarten bestellen kan hier. Vol = vol.

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.