Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Scan Sys ImageCapture 5.8: E-mail import, digitale fiattering en meer!

ScanSys heeft laten weten dat ze ImageCapture 5.8. hebben gelanceerd. Daarin zit weer een aantal mooie toevoegingen en efficiëntie verbeteringen.

Zo is het vanaf versie 5.8 voor gebruikers van Exact Globe, Visma AccountView en DBS Financieel, Unit4 Multivers en InfoGroen GroenVision mogelijk om facturen via de web client van ImageCapture digitaal te fiatteren. Het goedkeuringsproces biedt u de mogelijkheid om niet alleen de geautomatiseerde verwerking van uw facturen (scannen, herkennen en boeken) maar ook de beoordeling hiervan onderdeel te maken van een geautomatiseerde proces. Lees er hier meer over.

Templates

Voor bedrijven en kantoren die meerdere administraties voeren is het gebruik van templates nog verder geoptimaliseerd. Als u met templates werkt dan weet u waarschijnlijk dat het template wordt aangemaakt op basis van een bestaande factuur. Deze factuur wordt getoond wanneer er gebruik gemaakt wordt van het template. Om te voorkomen dat de informatie op de factuur zichtbaar is wanneer het template wordt gebruikt voor een van de andere administraties, kan het plaatje van de factuur onzichtbaar gemaakt worden.

E-mail import ImageCapture

Als u uw facturen per e-mail ontvangt in PDF en XML formaat (1 factuur per bericht), moest voorheen de naam van de twee bestanden identiek zijn. In versie 5.8 is dit niet meer nodig en worden de bestanden direct geïmporteerd en verwerkt. Het was al eerder mogelijk om de tekst uit een e-mail uit te lezen en te plaatsen op een vrij veld in ImageCapture maar vanaf versie 5.8 kan ook de HTML body van een e-mail worden uitgelezen. Ook is het vanaf deze versie mogelijk om in te stellen dat alleen de tekst van het laatste e-mailbericht in een reeks uit wordt gelezen en meegegeven aan het vrije veld. Dit laatste is alleen mogelijk vanaf Exchange Server 2010.

Users

Vanaf deze versie is het aanmaken en gebruiken van users vereenvoudigd doordat de Windows user en ImageCapture user zijn samengevoegd. Hierdoor kan nu met dezelfde gebruiker ingelogd worden in de desktop client en de web client van ImageCapture. Dit is uiteraard niet van toepassing bij het gebruik van de web client door zelf-boekende cliënten van administratiekantoren en gebruikers die fiatteren via de web client omdat zij geen desktop client gebruiken.

Herkenning

Door optimalisatie van de OCR tekst in ImageCapture is ook de herkenning van Belgische IBAN nummers sterk verbeterd.

ImageCapture 5.8 aanvragen?

Relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst kunnen contact opnemen met de ScanSys supportafdeling. De supportmedewerkers zullen samen met u de mogelijkheden van versie 5.8 voor uw eigen ImageCapture omgeving bespreken en beoordelen of de update aansluit bij uw huidige situatie.

Bron

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.