Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Anachron/InvoicePortal maakt verbinding met 5 Europese e-facturatienetwerken

Anachron heeft bekend gemaakt dat het met succes een verbinding heeft gemaakt met 5 nieuwe e-facturatienetwerken. De klanten van Anachron kunnen direct gebruik maken van deze netwerken om hun facturen af te leveren of te ontvangen. De nieuwe netwerken zijn:

  • Ariba
  • BBG (Oostenrijk)
  • ERB (Oostenrijk)
  • eFACT (Spanje)
  • Mercurius (België)

Steeds vaker stellen overheidsorganisaties en grote bedrijven het gebruik van elektronische facturen verplicht. En in veel gevallen worden leveranciers en klanten verplicht om gebruik te maken van e-facturatienetwerken om hun facturen te verzenden of ontvangen. Door gebruik te maken van Anachron hoeven verzenders en ontvangers geen technisch gecompliceerde en langdurige aansluittrajecten op te zetten om toch gebruik te kunnen maken van deze netwerken.

Marco Eeman, Chief Technology Officer van Anachron:

“Onze oplossingen zijn er op gericht om de snelheid in bedrijfsvoering te versnellen en het order-to-cash proces te versnellen. Dat doen we onder meer door het vergroten van de interoperabiliteit door aan te sluiten bij andere e-facturatienetwerken.

We streven ernaar dat onze klanten hun facturen altijd, overall, in elk format en via willekeurig welk netwerk of kanaal kunnen afleveren. We bieden klanten een veilige, betrouwbare online omgeving van waaruit ze zakelijke verbindingen kunnen leggen met de rest van de wereld, waarbij ze er zeker van kunnen zijn dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan.”

Anachron heeft op dit moment al interoperabiliteitsovereenkomsten met een scale van netwerken, waaronder met Basware, Tradeshift, Peppol , Digipoort en FACe. Voor meer informatie over het scala aan Order2Cash producten van Anachron kijk je op: www.anachron.com

 

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.