Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn
Go2UBL en Informer software gaan samenwerken

Go2UBL en Informer software gaan samenwerken

Al in 2010 is de Nederlandse overheid gestart met het stimuleren van elektronisch factureren. Geavanceerd e-factureren kan onder meer plaatsvinden via UBL (Universal Business Language). Dankzij UBL kunnen financiële documenten tussen bedrijven gemakkelijker worden uitgewisseld en vooral, sneller worden verwerkt.

go2UBL

Ondanks dat steeds meer bedrijven elektronische factureren op basis van UBL omarmen, verloopt de daadwerkelijke groei hiervan gestaag. Go2UBL stelt ondernemers in staat om digitale facturen en bonnen die niet in het standaardformaat staan om te zetten naar UBL. Dankzij deze omzetting kunnen de documenten vervolgens automatisch worden verwerkt in de boekhouding.Go2UBL maakt optimale verwerking van inkoopdocumenten in UBL laagdrempelig en betaalbaar.

Rob Tolstra CEO van go2UBL:
“Vooral voor het micro- en klein MKB zijn scan-en-herken oplossingen een dure aangelegenheid, daarnaast is de herkenning en juistheid hiervan beperkt. go2UBL converteert alle inkoopdocumenten tot een e-factuur. Zo heeft de verzender het genot van een PDF en de ontvanger het genot van een UBL”.

Een van de pijlers van InformerOnline, het online boekhoudplatform van softwareontwikkelaar Informer, is ‘sneller boekhouden’. Informer ziet met de samenwerking kans om zijn klanten financiële documenten nog sneller te laten verwerken. “Succesvolle ondernemers zijn sneller en daar hoort een snelle boekhouding bij”, aldus Remco Frühauf, CEO van Informer Software.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.