Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

V.A.C. verwerkt haar inkomende facturen via Simac Managed Services

Recent heeft V.A.C. (Van Antwerpen Cartonnage) gekozen om haar inkomende facturenstroom te optimaliseren door gebruikt te gaan maken van de dienst “Simac Managed Services” van Simac Document Solutions. Met deze dienst worden eerst alle ingekomen facturen gedigitaliseerd. Na scanning en herkenning komen de facturen in de geautomatiseerde goedkeuringsflow, waarbij de facturen die gekoppeld kunnen worden aan een bestaande inkooporder en automatisch worden goedgekeurd.

Dit is mede mogelijk door de naadloze koppeling van de Purchase-to-Pay oplossing van Palette (waarvan Simac Document Solutions reseller is) met Exact. Hierdoor is V.A.C. in korte tijd met minimale investeringen maximaal ontzorgd.

Marcel Stiphout (controller V.A.C.) over de keuze voor Simac Document Solutions:
“Wij hebben mede voor Simac Document Solutions gekozen omdat ze een partnership heeft met Palette. V.A.C. is  onderdeel van een corporate organisatie die (productie)vestigingen verspreid over de hele wereld heeft. Palette is een bedrijf dat net als V.A.C. internationaal opereert en internationale kennis heeft. In Nederland willen wij graag een leidende rol innemen en als voorbeeld fungeren. Automatic Invoice processing  is daar ook een goed voorbeeld van en daarbij hoort gewoon een internationale speler. Daarnaast is Simac een gezond,  betrouwbaar en professioneel bedrijf dat goed bleek in het meedenken in oplossingen. “

Over V.A.C.

V.A.C. B.V. staat voor Van Antwerpen Cartonnage  (www.vac-bv.nl) , Angleboard (www.angleboard.nl) en Cader (www.cader.nl ) en is opgericht in 1954. V.A.C. maakt deel uit van de Signode Industrial Group (www.signodegroup.com) , een wereldmarktleider op het gebied van verpakkingsmaterialen, strapping en machines opererend vanuit 88 locaties verspreid over 6 continenten met in totaal bijna  7000 werknemers.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.