Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Pelican Rouge start met e-factureren via Advanced-Forms van Quadira

Pelican Rouge Coffee Solutions, levert in Europa koffiemachines en ondersteunende diensten. Pelican heeft besloten Advanced-Forms van Quadira in te zetten voor de digitale opmaak en geautomatiseerde elektronische verzending van alle uitgaande facturen.

Pelican Rouge beschikt daarmee nu over een oplossing waarmee men zelfstandig vanuit de diverse ERP applicatie platformen zowel de facturen als de bijlagen en aanverwante documenten op een geautomatiseerde manier kan samenstellen en kan laten aansluiten op klantwensen (of e-eisen).

Pelican Rouge en Quadira zijn gestart met een uitgebreide Proof of Concept. Daarbij heeft Quadira tijdens een workshop een complete omgeving van Advanced-Forms opgezet. Gedurende deze Proof of Concept raakten de medewerkers van Pelican Rouge enthousiast over de eenvoud en uitgebreide mogelijkheden van Advanced-Forms.

Vervolgens werd besloten om Advanced-Forms definitief in te zetten en zo snel mogelijk de facturen vanuit zowel de IBM OS/400 als Microsoft Dynamics AX applicatie omgeving te consolideren tot één digitale elektronische factuur die klant-specifiek in diverse formaten kan worden verstuurd.

Binnenkort zullen de medewerkers van Pelican Rouge zelf ook andere documenten met het Advanced-Forms document output management platform digitaal samenstellen en distribueren.

Arthuur Weeterings, IT Director bij :
“Met Advanced-Forms hebben een oplossing in huis waarmee we efficiënter kunnen werken, flinke kosten kunnen besparen en voldoen aan de moderne eisen en wensen van onze klanten ten aanzien van elektronische facturatie“


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.