Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Anachron voegt Buckaroo toe als Order2Cash-betalingspartner

12 Nov 2015  |  Betalen, E-factureren, Samenwerking

Anachron, leverancier van order-to-cashoplossingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met de Billing en Payment provider Buckaroo. Anachron en Buckaroo gaan hun kerncompetenties en sterke punten bundelen om organisaties en bedrijven over de hele wereld te ondersteunen bij hun online facturatie en e-paymentbehoeften.

Het partnerschap is gericht op het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteit en moet de inherente waarde van het Accept2Pay-systeem van Anachron vergroten. Accept2Pay is de online betalingsoplossing die verkrijgbaar is als onderdeel van het onlangs geïntroduceerde Order2Cash-platform van Anachron.

Frank Hoekstra, CEO van Anachron:
‘Met ons Order2Cash-platform kunnen bedrijven hun hele order-to-cashproces versnellen, van het plaatsen van orders tot en met het innen van de betaling. Internationale betalingen zijn in een handomdraai geregeld, dankzij Accept2Pay. We gaan de deskundigheid van Buckaroo inzetten om de functionaliteit van Accept2Pay uit te breiden, waardoor bedrijven hun klanten flexibele betalingsmogelijkheden kunnen bieden en sneller hun geld krijgen. Bovendien blijven we zorgen voor betrouwbare beveiligde transacties, zodat onze klanten hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.’

Andre Valkenburg, CEO van Buckaroo:
‘Buckaroo is blij dat ze een rol kan spelen bij het streven naar verbetering van het order-to-cashproces van Anachron. Onze bekroonde betalingsdiensten ondersteunen bedrijven van welke omvang dan ook in tal van sectoren. Aangezien onze beveiligingsnormen zich kunnen meten met die van het bankwezen, bieden we gebruikers op alle niveaus het veilige gevoel van optimale financiële bescherming. Samen met Anachron willen we de complexiteit die internationale financiële transacties met zich meebrengen zo veel mogelijk wegnemen. We verheugen ons op een vruchtbare samenwerking!’

Over Accept2Pay

Accept2Pay maakt het voor bedrijven gemakkelijk om zaken te doen met hun klanten, ongeacht waar ze werkzaam zijn. Organisaties van welke omvang dan ook kunnen de oplossingen gebruiken om betalingen te automatiseren en deze in hun eigen taal en voorkeursvaluta aan klanten en leveranciers aan te bieden.

Klanten kunnen ervoor kiezen om een of meer multi-channelservices te benutten, die online, e-mail- en mobiel betalingsverkeer ondersteunen. De betalingsfuncties kunnen direct aan facturen, financiële documenten en geautomatiseerde herinneringen worden toegevoegd, zodat de totale betalingstijd korter wordt. De oplossing ondersteunt alle belangrijke wereldwijde, landelijke en alternatieve betalingsmethoden, waardoor transacties voor alle betrokkenen soepel verlopen.

Ga voor meer informatie over Accept2Pay of de volledige Order2Cash-oplossing naar www.order2cash.com.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.