Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

De E-invoice Data Collector: gemakkelijk e-facturen omzetten en verwerken

Heeft u al eens iets gehoord over de e-Invoice Datacollector, ook wel EDC genoemd? Deze relatief goedkope maar voor klanten gebleken zeer waardevolle oplossing is bezig aan een gestage opmars. Maar wat is het en wat biedt de E-Invoice Data Collector u?

De E-invoice Data Collector

De Simac E-invoice Data Collector helpt u uw digitaal binnengekomen facturen gemakkelijk te verwerken, zonder tussenkomst van papier: eerst afdrukken en dan weer scannen is niet meer nodig. De facturen worden automatisch ingelezen uit het e-mail postvak waar de leverancier ze naartoe heeft gestuurd, en vervolgens op dezelfde wijze verwerkt als gescande papieren facturen.

Standaard functies van de Simac E-invoice Data Collector:

  • De EDC wordt voor het inlezen gekoppeld aan uw bestaande mailserver, en aan de andere kant aan de workflow in het geautomatiseerde factuurverwerkingssysteem
  • De factuurbijlagen worden op gezette tijden automatisch uit het e-mail postvak opgehaald
  • De EDC ondersteunt een onbeperkt aantal postvakken (één per bedrijf/administratie)
  • Reeds verwerkte e-mails kunnen automatisch gearchiveerd en opgeschoond worden
  • Gekoppeld aan het Windows logboek
  • Automatische detectie van de factuurcategorie: bijvoorbeeld factuur of creditnota
  • Verwerking instelbaar per individuele e-mail/factuur of per batch van e-mails/facturen

Daarnaast zijn er allerlei aanvullende functies zoals het maken en sturen van rapportages, het omzetten van XML-bestanden, het uploaden van bestanden door middel van (S)FTP, het terugsturen van niet goed aangeleverde bestanden met berichtteksten etc.

Kortom: met minder tijd meer zicht en grip op kwalitatief sterk verbeterde verwerking van e-mail met vervolgens vele waardevolle output opties.

Toepassingsbereik

De E-invoice Data Collector kan helemaal ‘stand alone’ worden ingezet. Maar de e-Invoice Data Collector ook heel goed te combineren met TeleForm, het SHEVA e-Invoicing platform, ReadSoft for INVOICES, OpenText Capture Center en DOKuStar Professional.

De E-invoice Data Collector biedt bovendien brede ondersteuning voor diverse e-mail omgevingen waaronder Microsoft Exchange en Microsoft Office 365.

Benieuwd..

…naar de voordelen; naar de relatief geringe investering; naar de positieve ervaringen van klanten?
Oftewel naar hoe de e-Invoice Datacollector voor u het verschil kan maken? Bel (0318-649 699) of mail (info@simacds.nl ) voor meer informatie.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.