Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Basware stroomlijnt Purchase-to-pay applicaties voor alle apparaten

26 Nov 2015  |  Betalen, Factuurverwerking, Mobiel

Mobiliteit maakt het mogelijk om de rustige momenten in een productieve tijd om te buigen. Basware heeft daarom de mobiele toegang tot financiële processen nog meer uitgebreid. Mobiele toegang elimineert vertragingen in bedrijfsprocessen en stimuleert nieuwe winstkansen. De hierdoor ontstane financiële wendbaarheid stelt het zakenleven in staat financiële beslissingen met groter vertrouwen te nemen. 

Met de oplossingen van Basware kunnen eindgebruikers gemakkelijk producten en diensten aanschaffen van preferred suppliers, inzicht krijgen in uitgaven en aankopen. Inkomende facturen kunnen worden ingezien en goedgekeurd. Bovendien kunnen declaraties worden opgemaakt, ingediend en goedgekeurd – waar deze gebruikers zich ook bevinden. Mobiliteit maakt een integraal onderdeel uit van Basware’s gebruikerservaring (UX), waarbij het niet uitmaakt wat voor toestel er wordt gebruikt. Deze UX is beschikbaar voor de oplossingen Basware Purchase-to-Pay, Basware Analytics en Basware Travel & Expense. Hierbij wordt een uniforme look ‘n feel aangeboden voor gebruikers op een laptop, tablet en smartphone zonder dat je hiervoor een applicatie hoeft te installeren.

Mobiele toestellen verlossen mensen ook van hun vaste werkplek. De mogelijkheid voor werknemers om overal te kunnen werken wordt steeds belangrijker. Dit heeft geresulteerd in mobiele mogelijkheden voor organisaties die hun financiële processen willen automatiseren.

Bedrijven zijn de concurrentie een stap voor door mobiele toegang tot financiële processen. Financiële leiders kunnen leveranciersprestaties volgen en operationele efficiency monitoren. Hierdoor kunnen zijn betere en snellere beslissingen nemen die besparingen opleveren en nieuwe winststromen opstarten.

Meer informatie:
http://www.basware.nl/knowledge-center/purchase-to-pay-onderweg-procure-to-pay-video

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.