Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Basware Belgium gaat samenwerken met Codabox

Basware Belgium is een partnership aangegaan met Codabox. Codabox levert software en diensten aan Belgische boekhouders. Via het partnership willen zowel Basware als Codabox grote bedrijven die veel facturen produceren dichter bij hun MKB klanten en boekhouders brengen. Via het Basware netwerk kunnen bedrijven met elkaar zakendoen, hun facturatieprocessen verbeteren en hun cashflowpositie optimaliseren.

Hierdoor kunnen MKB bedrijven en hun boekhouders profiteren van de voordelen van e-factureren. Basware streeft namelijk naar een grotere meerwaarde voor hun factuurverzenders door de huidige papieren flow te vervangen door een geïntegreerd elektronisch alternatief. Bedrijven kunnen hun facturen in één klik raadplegen en goedkeuren, waarna de boekhouders de facturen op een geautomatiseerde manier kunnen importeren en verwerken in hun boekhoudprogramma.

Volgens Codabox is het aanbod van dergelijke diensten nieuw: “Het is het logische gevolg van onze diensten: wij leveren aan onze boekhouders de gegevens aan zoals zij die willen ontvangen”, aldus Veronique Mestdagh, sales en partnership manager Codabox.

Het originele bericht staat hier


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.