Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Snelstart met succes aan eVerbinding gekoppeld

Het uitwisselen van e-facturen op basis van UBL-SI in SnelStart is een feit. De koppeling tussen Snelstart en eVerbinding maakt het mogelijk om alle soorten e-facturen, van pdf tot UBL, automatisch en volledig elektronisch in SnelStart te verwerken. In maart hebben vijf pilotkantoren de koppeling tussen SnelStart en eVerbinding intensief getest. De oplossing is nu voor alle SnelStart-gebruikers beschikbaar vanaf versie 12.18.

Met het gebruik van e-facturatie via eVerbinding besparen SnelStart-gebruikers tot wel 80% in tijd op de verwerking van de administratie. Zeker als de facturen nog handmatig verwerkt worden. eVerbinding maakt het daarbij voor accountantskantoren ook mogelijk om een kopie van de klantfacturen rechtstreeks in de SnelStart te verwerken. Naast het inlezen, is het zeer binnenkort ook mogelijk om vanuit SnelStart via eVerbinding UBL e-facturen te verzenden.

Succesvolle pilotperiode

Tijdens de pilotperiode heeft SnelStart zich bewust op de achtergrond gehouden: “We hebben de uitleg over de nieuwe functies beperkt gehouden. De pilotkantoren hebben daardoor vanuit hun gebruikerservaring aan kunnen geven of de nieuwe functies ook echt gemakkelijk te gebruiken zijn. Zo kunnen we onze software aanpassen aan de ervaring van de gebruiker,” aldus Daan van der Slikke, Product Owner bij SnelStart over de pilotperiode. De feedback van de pilotkantoren heeft SnelStart meegenomen in nieuwste versie van de software.

Vorige week kwamen de pilotkantoren bijeen om de testperiode officieel af te ronden. Wim Bor van pilotkantoor ACCB Accountancy en Belastingadvies is tevreden. Hij complimenteert eVerbinding en SnelStart met de samenwerking en sneed namens alle pilotkantoren de speciale eVerbinding-SnelStart taart aan: hiermee is de pilotperiode afgerond en de integratie van eVerbinding in SnelStart officieel een feit.

Ook proberen?

De koppeling met eVerbinding is beschikbaar voor alle gebruikers vanaf SnelStart versie 12.18. Wil jij ook het gemak van e-facturatie ontdekken? Probeer het nu vrijblijvend. Klik hier voor informatie.

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.