Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Reeleezee lanceert AutoCollect voor het automatisch ophalen van facturen

Reeleezee heeft AutoCollect ontwikkeld. AutoCollect is een koppeling die verschillende factuurplatformen, zoals Storecove en Invoicesharing, met de online boekhouding verbindt. Hiermee kunnen de inkoopfacturen van steeds meer leveranciers, automatisch worden opgehaald en direct in de administratie worden verwerkt.

In toenemende mate schakelen -grote- leveranciers over op digitale facturatie. Daarbij moeten ondernemers steeds vaker digitale facturen zelf ophalen uit het factuurportaal van de betreffende leverancier. Fijn voor de leverancier (tijdsbesparing), lastig voor de ondernemer die moet inloggen (kost tijd).

Met de nieuwe Reeleezee AutoCollect functie hoeft de ondernemer niet langer in te loggen op de portals van de leverancier, maar worden de facturen automatisch door Reeleezee opgehaald en in de Inbox van Reeleezee geplaatst.

Facturen kunnen direct worden beoordeeld en verwerkt in de administratie. Het activeren van een koppeling is zo eenvoudig als het zetten van een vink bij de gewenste leverancier. AutoCollect wordt continu uitgebreid met nieuwe leveranciers. De verwachting is dat het aantal te koppelen leveranciers nog dit jaar ruim 1000 zal bedragen.

Voordelen

De boekhouding van de ondernemer is op deze manier altijd actueel, met (periodieke) facturen die automatische in de administratie worden klaargezet. Bovendien behoort het ‘missen’ of zoekraken van facturen met de AutoCollect koppeling tot het verleden.

Wilko Stronks, CEO van Reeleezee:
“Het biedt klanten een moderne service die tijd en moeite bespaart. Het automatisch verwerken van facturen is hiermee nog efficiënter en eenvoudiger voor zowel de ontvanger als de leverancier.”

Reeleezee biedt de AutoCollect functie op al haar platformen aan.

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.