Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Anachron voegt Paragon Group toe aan netwerk van Order2Cash-partners

Anachron en Paragon gaan gezamenlijke klanten ondersteunen bij het verder stroomlijnen en vereenvoudigen van het versturen van order-to-cash gerelateerde documentatie.

Paragon zal efficiënte en kosteneffectieve documentoplossingen op maat ontwikkelen voor Order2Cash-klanten, en zo de elektronische diensten complementeren met een complete en slimme drukwerkstrategie.

Over Paragon

Paragon Group biedt op technologie gebaseerde oplossingen aan voor klanten die hun bedrijfsprocessen optimaliseren en de communicatie met hun klanten verbetert. Paragon heeft oplossingen op vier strategische gebieden: documentatie, marketing, toegangscontrole en traceerbaarheid. Deze oplossingen omvatten campagnebeheer voor grote merken, beheer van digitale postkameroplossingen, productie van miljarden tickets en smartcards per jaar, en RFID-tags voor luxegoederen.

Frank Hoekstra, CEO van Anachron:
“Anachron streeft ernaar zijn klanten de best beschikbare oplossingen te bieden, waarmee ze facturen en andere documentatie naar klanten waar dan ook ter wereld kunnen versturen, op elk moment, via elk netwerk en in elke gewenste opmaak”, aldus “Paragon stelt net als wij de klant centraal in hun ontwikkelings- en innovatieproces. Met behulp van hun geavanceerde output-oplossingen kunnen we ook in de toekomst onze beloften aan klanten blijven waarmaken.”

Steve Berney, Business Development Director bij Paragon:
“Paragon is voortdurend op zoek naar manieren om onze eigen technologieën met die van anderen te integreren om de omvang van onze dienstverlening te vergroten. Dankzij onze open samenwerking met Anachron kunnen we klanten een compleet output-programma aanbieden voor hun volledige facturatie- en betalingsproces, evenals voor overige documentatie.”

Ga voor meer informatie over alle mogelijkheden van de Order2Cash-oplossing naar .

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.