Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Werkt uw organisatie met AccountView, Bomas, Exact Online of Afas?

Of misschien wel met of Coda, Cash, Dibis, Glovis? Of met SAP, Dynamics AX of AS of Twinfield, of…? Dit zijn maar een paar van de vele ERP-systemen waar Simac Document Solutions de afgelopen jaren naadloze koppelingen mee heeft gerealiseerd. Het maakt eigenlijk niet uit met welk ERP of financieel systeem u werkt. Met de kennis en ervaring van SimcDS zorgen ze er altijd voor dat hun Purchase-to-pay oplossing probleemloos geintegreerd wordt met uw systeem of systemen!

Hoe standaard is uw workflow?

De workflow in uw huidige ERP-systeem kan ongetwijfeld goed omgaan met gestandaardiseerde factuurstromen. Maar ….  kan uw ERP-systeem inkoopfacturen verwerken, omgaan met uitzonderingen, bijzondere goedkeuringen vastleggen of facturen matchen met contracten? En heeft u misschien te maken met uitbreiding, fusies of overnames? En daardoor met meerdere vestigingen of meerdere financiële systemen? Slechts een paar vragen die al aangeven waar de toegevoegde waarde van onze P2P-oplossing voor u kan liggen.

Werkt u met een branchespecifiek financieel pakket?

Ook in dat geval maakt SimacDS voor u het verschil. Naast de pakketten van de alom bekende leveranciers realiseren zij interfaces met branchespecifieke pakketten zodat ook u met deze P2P-oplossing uw processen kunt optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn interfaces met “Autoline” en “EVA”, bekende systemen van CDK Global binnen de automotive.

Klaar om te koppelen?

SimacDS wel! Lees meer over de voordelen van onze Purchase-to-Pay oplossing Palette en de toegevoegde waarde van de verschillende modules klik hier.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.