Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

De daden van de Datacollector: Data gezocht, data gezocht!

De naam zegt het eigenlijk al, heel simpel gezegd: de e-Invoice Datacollector verzamelt data. Al is dat misschien een beetje te kort door de bocht. De e-Invoice Datacollector verzamelt de facturen die als PDF of TIF bijlage per e-mail naar u worden verstuurd; geheel automatisch.

Dit betekent dat u geen handelingen meer hoeft te doen in uw mailbox. De e-Invoice Datacollector herkent namelijk de facturen en zet deze direct door naar de door u aangegeven map / SFTP server /software pakket, afhankelijk van uw wensen.

Naast de mailfunctie zijn er allerlei aanvullende functies zoals het maken en sturen van rapportages, het omzetten van XML-bestanden, het terugsturen van niet goed aanleverde bestanden met berichtteksten etc. Resumé: met minder tijd meer zicht en grip op kwalitatief sterk verbeterde verwerking van e-mail met vervolgens vele waardevolle output-opties.

Ongeacht uw systemen, gebruik is altijd mogelijk!

Deze door ons zelf ontwikkelde oplossing kan geheel zelfstandig worden toegepast. De e-Invoice Datacollector is onder andere te combineren met TeleForm, het e-Invoicing platform, ReadSoft for INVOICES, OpenText Capture Center en DOKuStar Professional. Het pakket biedt een brede ondersteuning voor diverse e-mailomgevingen waaronder Microsoft Exchange en Microsoft Office 365.

Meer informatie ontvangen over de e-Invoice Datacollector? Neem contact op met Simac Document Solutions.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.