Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Moneybird is ook UBL ready: kan nu UBL facturen per e-mail ontvangen EN verzenden

14 Jul 2016  |  E-factureren, UBL

Goed nieuws voor gebruikers van Moneybird. Als een van de grootste aanbieders van online facturatiesoftware gaat Moneybird nu ook volledig over op UBL. De afgelopen jaren was het al mogelijk om UBL facturen aan te leveren en te verwerken. Bekijk dit filmpje maar eens.

Tijdens die periode hebben we (UBL Ketentest) al eens gevraagd aan Moneybird of het ook mogelijk zou worden om UBL facturen per e-mail te sturen. Tot voor kort gaf Moneybird aan dat dit alleen mogelijk was in combinatie met gebruikmaking van het  SimplerInvoicing ‘netwerk’. Dus niet een UBL factuur als extra bijlage bij een PDF factuur per e-mail.

Uit dit en dit bericht valt op te maken dat het versturen van UBL facturen nu wel mogelijk is als extra bijlage bij de PDF facturen die per mail worden gestuurd. Je kunt er daarbij voor kiezen om het standaard per contact aan te zetten, of per factuur te kiezen of je een UBL factuur als extra bijlage meestuurd.

We zien dat steeds meer bedrijven UBL e-factureren omarmen. Bijvoorbeeld de welbekende -voormalige- MKB Brandstof, nu TOM. Kortom, mooie ontwikkelingen!


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.