Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Simac realiseert voor Nuac Accountants de oplossing op maat dankzij ERP Client

Jaarlijks worden met behulp van Opentext Capture Center duizenden facturen verwerkt. Bij deze oplossing wordt zowel gebruik gemaakt van free form (“rule-based” ) herkenning als van de mogelijkheid om herkenning te optimaliseren door het systeem te trainen.

Fred van Nes, als business development manager betrokken bij deze klant, licht toe dat juist dat laatste ook voor Nuac Accountants een van de doorslaggevende redenen was om voor Simac te kiezen: “Deze oplossing van Simac biedt namelijk een zeer goede herkenning zonder dat Nuac templates hoeft aan te maken voor alle crediteuren en biedt de eindgebruikers de mogelijkheid om die herkenning zelf verder te optimaliseren.“

Naadloze koppeling met Afas Profit dankzij ERP Client

Om een naadloze koppeling tussen (ERP-)systemen te realiseren heeft Simac Document Solutions de onderhoudsarme en gebruikersvriendelijke ERP Client ontwikkeld. Deze ERP Client is nu ook bij Nuac ingezet en zorgt na herkenning voor een probleemloze uitwisseling van de data tussen Opentext Capture Center en Afas Profit.

Over Nuac Accountants

Nuac Accountants biedt, opererend vanuit de kantoren in Giessen en Amersfoort, haar diensten aan op meerdere terreinen: fiscaal, bedrijfseconomisch, financieel/administratief als ook op accountancy gebied. De focus ligt daarbij op het midden en kleinbedrijf en vrije beroepen. Op betrokken en persoonlijke wijze ondersteunt Nuac Accountants haar klanten, ondernemingen in vele sectoren bijvoorbeeld binnenscheepvaart, wegtransport, detailhandel, dienstverlening en de medische sector.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oplossingen van Simac DS voor scanning en herkenning, hun purchase-to-pay oplossing of over al gerealiseerde koppelingen? Of misschien wel over de ERP Client? Neem contact met ze op via 0318-649699.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.