Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Maandag live met 20/20 Xspend

22 Sep 2016  |  E-procurement, Factuurverwerking

Maandag is live met de eerste fase van 20/20 Xspend. 20/20 vision Software was bij de livegang om deze feestelijk in te luiden met de fameuze 20/20 vision taart.

Het project bij Maandag wordt in fasen opgeleverd. In de eerste fase, die nu is opgeleverd, waren digitale factuurverwerking, inkoop- en contractmanagement aan de beurt.

In de tweede fase staat de uitbreiding naar België en Duitsland centraal. In de derde fase is mobiel declareren aan de beurt.

Teamwork

Het project is een samenwerking tussen 20/20 vision Software en OSN, premium partner van 20/20 Xspend. Remy Tito, teamleider Document Solutions bij OSN, over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat: “Met de implementatie van 20/20 Xspend hebben wij verschillende processen binnen Maandag kunnen digitaliseren, niet alleen de binnenkomende factuurstroom maar bijvoorbeeld ook de verwerking van de binnenkomende post. Naast de Nederlandse vestigingen zijn ook de locaties in België en Duitsland meegenomen in het project zodat de gehele organisatie profijt heeft van de nieuwe situatie.”

Harm Poelen, directeur 20/20 vision Software, over de samenwerking en de livegang: “We zijn blij met de samenwerking tussen 20/20 vision Software, OSN en Maandag. Maandag is een fantastische klant om te verwelkomen. Met 20/20 Xspend hebben zij nu een schaalbaar systeem dat administratieve processen sneller dan ooit kan afhandelen.”

Over OSN

OSN Nederland BV is een snel groeiende, succesvolle organisatie die zich bezig houdt met levering en onderhoud van multifunctionele printers. Transparantie en flexibiliteit staan hierbij hoog in het vaandel. naast de levering van hardware heeft OSN zich volledig gespecialiseerd op het gebied van digitale documentverwerking en workflowmanagement. OSN, zusterorganisatie van Scholten Awater, is centraal gevestigd in Nieuwegein. De organisatie bestaat uit een gedreven en enthousiast team van ruim 60 medewerkers. informeel, open, creatief en met respect voor elkaar en de klant.

Over 20/20 vision Software

20/20 vision Software gelooft dat iedere organisatie excelleert door de juiste technologie. Met 20/20 Xspend automatiseren zij het purchase-to-pay-proces. Daarmee ontstaat grip op de operationele inkoop, contracten, budgetten, declaraties en inkomende facturen. En dat zorgt uiteindelijk voor een efficiënte, effectieve geldstroom.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.