MediReva: “Groei opgevangen door integratie factuurverwerking in MS Dynamics NAV!”

02 Feb 2017  |  Factuurverwerking, Praktijk

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een uiterst professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van de organisatie.

De financiële administratie van MediReva telt 4 medewerkers waarvan 3 FTE. Die beheren gezamenlijk de administraties voor de meerdere bv’s van MediReva. Doordat MediReva een groeiende organisatie is, moeten de 20.000 inkomende facturen door een steeds groter aantal budgethouders geaccordeerd worden. Dit maakte de beheersing van de facturenstroom complexer en arbeidsintensiever. Daarnaast is er binnen MediReva veel ruimte voor innovatie. Deze combinatie maakte voor MediReva de overstap naar digitale factuurverwerking een logische keuze.

Jorn Heutmekers, Hoofd Financiële Administratie bij MediReva:
“We hebben gekozen voor ISProjects SProjects had een duidelijk en eerlijk verhaal. Het was voor beide partijen vooraf helder wat wel en niet kon. Zeer prettig bij een IT-project. Daarnaast heeft ISProjects al een groot aantal NAV gebruikers en daardoor ruime ervaring met de integratie in NAV. De deelname aan een seminar en het referentiebezoek maakten de keuze voor ISProjects eenvoudig.”

Efficiency en kostenbeheersing

“In de praktijk ervaren wij al geruime tijd de voordelen van digitale factuurverwerking door onder andere een hogere productiviteit per FTE. Verder zien wij een kortere doorlooptijd van de inkomende facturenstroom en zijn wij nu beter in staat de kosten onder controle te houden. De medewerkers van MediReva maken graag gebruik van het digitale archief. Daarnaast is de rapportage tool van ISProjects voor het management een zeer overzichtelijke tool die inzicht geeft in verdere efficiency mogelijkheden. Kortom: MediReva is zeer tevreden over haar keuze om op deze manier de groei van de organisatie op te vangen!” sluit Heutmekers af.

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.