Visma nieuwe partner van Simac Document Solutions

13 Feb 2017  |  Factuurverwerking, Samenwerking

Visma nieuwe partner van Simac Document SolutionsSimac Document Solutions hun nieuwe partner Visma aan u voor. Deze internationale organisatie richt zich al ruim 25 jaar met haar innovatieve businesssoftware op het MKB en de grootzakelijke en semipublieke sector. Met in haar portfolio onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One. Inmiddels werken al meer dan 30.000 organisaties met de software van Visma.

Wat dit partnership biedt

Nog meer bedrijven kunnen nu op laagdrempelige wijze hun financiële processen optimaliseren met de slimme oplossing van Simac. De  oplossing voor het automatiseren van factuurverwerking wordt  namelijk geïntegreerd met het bestaande Visma systeem. De oplossing is schaalbaar, flexibel en modulair af te nemen. Welke oplossing past het beste bij de organisatie zelf en de strategische doelstellingen? De keuze is aan de klant. De opties zijn: SaaS (Managed Services), gehost of on-premise installaties, waarbij Managed Services de meest innovatieve en toekomstgerichte oplossing is.

Meer over ”Managed Services”

De verwerking van factuurstromen kan voortaan geheel of gedeeltelijk van klanten worden overgenomen waardoor klanten ontzorgd worden en kosten besparen. Dit wordt door Simac ook wel “Managed Services” genoemd. “Scanning en herkenning”, “Purchase to Pay” en “e-Invoicing” zijn onderdelen van deze totaaloplossing. Simac heeft vele referenties in uiteenlopende branches. Zowel  zowel middelgrote en grote organisaties als kleinere organisaties besparen tijd en kosten met  Managed Services. Deze voordelen zijn er nu ook voor de klanten van Visma!

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.