Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

ICreative verkozen tot Basware partner van het jaar

icreative_basware_partnerHet Nederlandse ICreative is opnieuw gekozen tot Basware partner van het jaar. En daar zijn ze bij ICreative natuurlijk best een beetje trots op. Zeker in de wetenschap dat ICreative al 14 jaar een partnerschap heeft met de grootste softwareleverancier in de wereld op het gebied van inkoop- tot betalingsautomatisering.

Vincent Wouters, Managing Director ICreative:
“Het geeft blijk van waardering dat wij na al die jaren deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Basware heeft zich door de jaren heen ontpopt als een speler van formaat en wij zijn in feite in die ontwikkeling mee gegaan. Uiteraard over een veel kleiner geografisch gebied, maar ook over een veel korter tijdsbestek.”

Tijdens het Basware partner event, dat op 7 februari werd gehouden, werd de onderscheiding uitgereikt. Het partner event stond in het teken van de laatste ontwikkelingen, waaronder de nieuwe e-procurement catalog oplossingen en de algehele transitie naar Cloud oplossingen. Vincent Wouters: “Uiteraard gaan wij ons best doen om de onderscheiding ook in de toekomst met nieuwe Cloud diensten in de wacht te slepen.”

Over ICreative

ICreative helpt grotere organisaties, multinationals, onderwijs-, en overheidsinstellingen met automatisering van het inkoop- tot betalingsproces. Zij automatiseren, ondersteunen en optimaliseren workflows, waaronder het digitaliseren van documenten, het automatisch verwerken van inkomende facturen en het analyseren van uitgaven en leveranciers. Dankzij de omvang en het internationaal karakter van veel van hun klanten, hebben ze ook ruime ervaring opgedaan in internationale roll-outs.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.