Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Tradeinterop lanceert Trade!nvite: “supplier onboarding as a service”

De grootste barrière vandaag de dag voor e-factureren is niet de techniek, ook niet de standaarden, maar leveranciers onboarding. Als je leverancier onboarding onder de knie hebt wordt de kans op succes veel groter.

Jaap Jan Nienhuis, manager product design bij Tradeinterop:
“Het gebeurt maar al te vaak dat bedrijven investeren in een oplossing voor het elektronisch uitwisselen van facturen en/of orders, maar dat het daadwerkelijk gebruik ervan tegenvalt. We zien zelden dat bedrijven meer dan 40-50% van al hun facturen elektronisch binnenkrijgen. En dan valt de business case voor e-factureren een stuk negatiever uit dan eerst gedacht.

De reden is dat het in de praktijk moeilijk is om leveranciers over te halen te gaan e-factureren: de zogenaamde ‘leverancier onboarding’. Deze leverancier onboarding is vaak het knelpunt in een succesvol e-facturatie project: het kost veel tijd, levert weinig op en zorgt vaak voor frustratie bij leverancier en bij de inkopende organisatie. “

Tradeinterop lanceert daarom een nieuwe dienst om dit probleem op te lossen: ‘Trade!nvite’. Trade!nvite combineert jarenlange ervaring in leverancier onboarding met een platform dat grote groepen leveranciers gericht meeneemt in het omarmen van e-factureren. Dat begint bij het betrekken van leveranciers, voorlichting (waarom) en begeleiding (hoe). Daarbij houdt Trade!nvite per leverancier bij waar die in het proces zit, en welke informatie die leverancier nodig heeft om de volgende stap te zetten.

Trade!nvite richt zich niet alleen op de grote leveranciers met veel factuurvolume, maar ook op de kleine leveranciers.

Trade!nvite maakt het gemakkelijk voor bedrijven om grote hoeveelheden leveranciers te onboarden. Het enige dat Trade!nvite nodig heeft is de leveranciersprofielen. Het platform analyseert de profielen en managed vervolgens de onboarding flows.

Trade!nvite houdt niet op wanneer de leverancier ge-onboard is. In combinatie met het Tradeinterop platform en inzichten die daaruit komen nodigt Trade!nvite u uit om nog efficiënter te werken, meer kosten te besparen en meer gemak voor de leverancier en voor de klant te realiseren. Trade!nvite nodigt leveranciers en klanten uit om continu te zoeken naar verbeteringen in het financiële proces van zowel de leverancier als de klant.

U kunt Trade!nvite gebruiken als u al e-facturen kunt ontvangen (via Tradeinterop of op een andere manier). Meer weten? Lees meer of neem contact met Tradeinterop op.

Bron 1, bron 2,


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.