Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Kien kiest voor Document Management oplossing van Simac

03 Mar 2017  |  Digitalisering, Praktijk

Simac Document Solutions levert en implementeert bij Kien OpenText en DocBase. OpenText zorgt voor de automatisch classificatie en indexering. Vervolgens vindt integratie plaats met de Document Management oplossing DocBase. Met DocBase heeft Kien binnenkort alles onder de knop, beheert ze al haar documenten (mappen, e-mail, elektronische documenten….) en documentstromen inclusief de opslag en archivering.

Voordelen voor Kien

Voordelen waar Kien van gaat profiteren zijn: gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en de zeer gedetailleerde autorisatie mogelijkheden. Een ander groot pluspunt vindt Kien dat deze oplossing snel te implementeren en zelf te onderhouden is.

Over Kien Groep B.V.

In 1999 begon Willem Kien zijn eigen dealerbedrijf in Arnhem. In de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Kien Groep B.V. behoort inmiddels tot één van de grootste Alfa Romeo, Jeep, Abarth & Dodge dealers in Nederland. Er werken ruim 40 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen: Velp ( Arnhem), Nijmegen en Veenendaal.

Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen de organisatie. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets ontving Kien afgelopen jaar, uit handen van de importeur Fiat Chrysler Automobiles (FCA), de Award: Beste FCA Dealer van het Jaar.
Lees meer over Kien Groep B.V.

Ook klaar voor uitgekiende Document Management oplossing?

Lees meer de Document Management oplossingen van Simac Document Solutions, waaronder ook deze oplossing voor de rechtsgeldige digitale handtekening.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.