Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

OSN sluit partnerovereenkomst met Scansys

07 Mar 2017  |  Factuurverwerking, Samenwerking

Steeds meer organisaties gaan opzoek naar een volgende efficiëntieverbetering in hun facturatieprocessen. De oplossingen van OSN starten altijd bij de werkprocessen van een organisatie. Omdat de processen bij iedere organisatie anders zijn is het noodzakelijk om een uitgebreid portfolio met factuurverwerkingsoplossingen te hebben. Door de samenwerking met Scansys kan OSN ieder type organisatie voorzien van een laagdrempelige en doeltreffende oplossing voor factuurverwerking. De filosofie van OSN is organisaties maximaal ontzorgen met behoud van flexibiliteit.

Remy Tito – Product Manager OSN:
“Middels het toevoegen van de Scansys oplossing complementeren wij onze propositie op het gebied van digitale factuurverwerking. Naast het feit dat Scansys een marktleidende positie heeft, past de oplossing perfect binnen ons productportfolio en de wensen van onze relaties.”

Maarten Terlingen – Algemeen Directeur Scansys:
“In OSN hebben wij een partner gevonden die onze “Vision on Imaging” deelt. De partnership met OSN biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk innovatieve projecten te realiseren waarbij procesoptimalisatie en digitalisering voor onze klant het uitgangspunt zijn.”


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.