Voorkom invoerfouten en bespaar tot 50% met TIE Kinetix

31 Mar 2017  |  E-factureren, Factuurverwerking

Bij de meeste bedrijven is dagelijks een hoop tijd en personeel gemoeid met de inkoop- en betalingsprocessen. Er moeten tientallen of meer facturen per dag verwerkt worden. De complexiteit is vaak groot, zeker als er verschillende (internationale) vestigingen bij betrokken zijn. Hierdoor is de kans op fouten groot, wat een bedrijf dagelijks veel geld kan kosten. Dat is een van de redenen waarom de behoefte aan controle toeneemt.

Invoice Automation (of E-Invoicing) betreft de uitwisseling van facturen tussen koper en verkoper, of tewel ontvanger en verzender. In een normale business-to-business wordt een aankoop gedaan door middel van een bestelling die vervolgens wordt verstuurd naar de verkoper, en door de transporteur wordt verwerkt. Uiteindelijk krijgt de koper een factuur voor zijn of haar aankoop. Wanneer alle documenten heen- en weer zijn verstuurd, worden betalingen voldaan en begint het proces weer opnieuw.

Kopers en verkopers leggen een grote nadruk op het integreren van de belangrijkste bedrijfsprocessen rondom factureren, zoals:

  • Integratie van facturen afkomstig van de printer, e-mail, pdf, internet of overige bronnen.
  • Het stroomlijnen van het verzenden en ontvangen van informatie.
  • Automatisch orders en facturen matchen voor ze in het bedrijfssysteem komen te staan.
  • Archivering, digitale handtekening en audit naleving.

E-invoicing levert u direct een besparing op. Door het automatiseren en stroomlijnen van het inkoop- en administratieproces met onze E-invoicing oplossing worden handmatige fouten voorkomen en kunnen facturen sneller worden verwerkt en betaald. Door het elektronisch verwerken van alle facturen kunnen de kosten voor het managen van uw factuurstromen met 25 tot 50% worden verminderd.

Invoice Automation automatiseert het facturatieproces door het elektronisch verzenden en opslaan van uitgaande facturen. Als resultaat zijn bedrijven in staat sneller aan betalingen te voldoen, minimaliseren risico’s en stroomlijnen alle financiële processen.

Dit resulteert naast een sterk verbeterde controle ook in een verbeterde efficiency van het factuurbeheer en een effectieve inzet van personeel.

Neem contact op met TIE Kinetix

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.