Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

20/20 vision Software wordt WorkFlowWise, introduceert nieuwe diensten

11 Apr 2017  |  Digitalisering, Purchase to pay

20/20 vision Software vandaag haar nieuwe bedrijfsnaam: WorkFlowWise; een afspiegeling van het uitgebreide aanbod van slimme, kosteneffectieve en cloud-gebaseerde workflow applicaties en oplossingen. Daarmee ontgrendelen klanten waarde in iedere vorm van terugkerende transactionele workflows – van business-to-business en van business-to-government.

Voortbouwend op haar gevestigde vooraanstaande positie in purchase-to-pay automatisering in Nederland, lanceert 20/20 vision Software WorkFlowWise vandaag ook haar Platform-as-a-Service (Paas) applicatie.

Het is de eerste stap in een strategische zet om cloud-technologieën te omarmen en een nieuwe soort automatisering van workflow-oplossingen op internationaal niveau te introduceren. Het WorkFlowWise portfolio omvat:

 • WorkFlowWise GO – Kant-en-klare apps voor alledaagse bedrijfsprocessen
  WorkFlowWise GO-Spend
  – WorkFlowWise GO-Expense
  WorkFlowWise GO-Check
  .
 • WorkFlowWise FLEX – Oplossingen op maat gebouwd voor en/of met de klant
  .
 • WorkFlowWise CORE – Het onderliggende application-Platform-as-a-Service (aPaaS) dat ook door klanten en partners gebruikt kan worden voor applicatieontwikkeling.

De any-device, any-browser-gebaseerde oplossingen transformeren backoffice lasten in effectieve bedrijfsprocessen vol met nieuwe mogelijkheden. Ze kunnen processen versnellen, handmatig werk minimaliseren, risico’s beperken en kosten verminderen. Daardoor worden de workflows, activiteiten die waarde toevoegen aan het bedrijf. De oplossingen werken naadloos samen met de bestaande in-house systemen en zijn gemakkelijk te bouwen, aan te passen, te onderhouden, te veranderen en uit te breiden.

Harm Poelen, WorkFlowWise CEO:
“De laatste jaren hebben we verschillende behoeften geconstateerd bij klanten. Sommigen klanten zoeken kant-en-klare, gestandaardiseerde apps voor alledaagse bedrijfsprocessen om de operationele efficiëntie te verbeteren. Anderen willen juist volledig op maat gemaakte oplossingen die specifiek voor hun sector of organisatie nieuwe kansen bieden en waarde creëren. Wij kunnen nu acteren op beide behoeften. Hierdoor stellen we onze klanten in staat digitaal voordeel te ontgrendelen en duurzame groei en succes te genereren.”

Lees er hier meer over

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.