Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

TIE Kinetix lanceert B2G addon voor Exact gebruikers

De nieuwe Business-to-Goverment (B2G) e-invoicing addon van TIE Kinetix biedt Exact klanten functionaliteit om op een betrouwbare en veilige manier elektronische facturen te versturen naar nationale en provinciale instellingen, gemeenten en andere overheidsinstanties.

Door het combineren van TIE Kinetix’ e-facturatie diensten met Exact, kunnen gebruikers gemakkelijk elektronisch berichten uitwisselen met vrijwel elke publieke instelling. TIE Kinetix is een goede match met Exact vanwege hun beider internationale voetafdruk, hun kwaliteit, de eisen hun diensten en prijsniveaus.

De Amerikaanse en Europese regeringen en bedrijven verwerken elk jaarlijks bijna 25 miljard facturen. Voor zowel Europa als de VS, kan er gezamenlijk in de komende zes jaar 25 miljard dollar worden bespaard. De Europese Commissie heeft verplicht dat publieke instellingen elektronische facturen accepteren die voldoen aan de nieuwe Europese Norm 16931.

De Business-to-Goverment (B2G) e-invoicing addon maakt het zeer gemakkelijk voor bedrijven die werken met Exact om veilig zaken te kunnen blijven doen zaken met overheidsorganisaties conform internationale en lokale standaarden.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix:
“De vraag naar veilige uitwisseling van e-facturen via een directe verbinding van de ERP-omgeving is een trend die we het afgelopen jaar heb gemerkt. Ons nieuwe partnership met Exact, met een volledig geïntegreerde oplossing direct verbonden met de Exact software, toont hoe belangrijk deze veilige documentuitwisseling verbindingen worden. Samen bieden wij een geïntegreerde totaaloplossing via ons FLOW Partner Platform dat onze gezamenlijke klanten stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid biedt.”

Jarno van Hurne, Global Product Marketing Director van Exact:
“e-Invoicing heeft vele voordelen. Het scheelt een hoop handmatige handelingen, vermindert de kans op fouten en is beter voor het milieu door het verlagen van de kosten voor het gebruik en vervoer van papier. De uitwisseling tussen Exact software en TIE Kinetix is een belangrijke stap voorwaarts om onze gezamenlijke klanten gebruik te laten maken van e-facturering. Dit past bij onze visie over de toekomst van financiën en ons ‘no hands’ accounting concept.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.