Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Scan Sys lanceert ImageCapture 6.9 met Robotic Accounting

21 Apr 2017  |  Accounting, Factuurverwerking, UBL

Scan Sys heeft ImageCapture 6.9 gelanceerd. De versie staat voor een belangrijk deel in het teken van robot accounting. Robotic accounting is nu beschikbaar voor gebruikers van Exact Online, AFAS en AccountView.

De robot functionaliteit maakt het mogelijk om facturen zonder menselijke interactie te boeken. Op basis van vooraf bepaalde regels weet de software robot welke facturen geboekt mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan vaste kosten die iedere maand terugkomen zoals de energienota of uw ImageCapture maandabonnement. U kunt per crediteur aangeven of de facturen automatisch geboekt mogen worden of dat deze door uw medewerkers gecontroleerd moeten worden alvorens ze het goedkeuringsproces ingaan.

Ook UBL facturen kunnen op deze manier verwerkt worden. Zo kunt u alle verschillende soorten facturen (papier, PDF en UBL) op één uniforme wijze verwerken. Bijkomende voordelen van het verwerken van UBL facturen met ImageCapture zijn de uitgebreide herkenningsmogelijkheden en de mogelijkheid tot fiattering.

Verder is in de nieuwste versie van ImageCapture het gebruik van templates voor factuurregelherkenning sterk geoptimaliseerd. En natuurlijk zijn er ook weer de nodige applicatie-afhankelijke verbeteringen en features beschikbaar gekomen in release 6.9.

Meer informatie over de nieuwe release leest u in het artikel Release ImageCapture 6.9.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.