Verplicht e-factureren in 2018: Zorg dat u voorbereid bent!

Sinds 1 januari 2017 zijn er meer partijen die enkel nog e-factureren willen uitwisselen met hun zakenpartners. De Rijksoverheid heeft dit zelfs verplicht gesteld in de inkoopvoorwaarden bij nieuwe overeenkomsten met leveranciers. Wilt u met de Rijksoverheid zaken doen? Dan is het aanleveren van een UBL (OHNL) e-factuur verplicht.

Voor vele organisaties is dit een grote verandering. Echter, deze verandering zal wel gaan resulteren in een snellere, eenvoudigere en nauwkeurigere manier van factureren. Daarnaast zal het enorm besparen in handmatige verwerking, en dus ook de kosten.

De Rijksoverheid streeft ernaar om eind 2017 de facturatie bij al zijn organisaties en instanties volledig geautomatiseerd te hebben. Voor veel leveranciers, waaronder u, moet er nog een hoop gebeuren voordat dit mogelijk is, want ook u moet elektronisch gaan factureren.

Kortom: e-factureren is de toekomst. Het is sneller, gemakkelijker, nauwkeuriger en scheelt u veel administratie. Bovendien kunt u hiervan ook financieel profiteren. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

LEES VERDER

Wilt u meer informatie?
Vraag vandaag vrijblijvend een demo aan. TIE Kinetix laat u graag zien wat u kunt verwachten en beantwoordt
graag al uw vragen.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.