Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

eVerbinding Nieuwsupdate juni 2017

09 Jun 2017  |  E-factureren

Op 20 juni a.s. staat eVerbinding op de Accountancy Expo 2017. Kom ook en ontdek de nieuwste innovaties, luister naar uiteenlopende sprekers en ontmoet vakgenoten.

Wanneer: 20 juni 2017
Waar: De Loods
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
Van: 11.00 uur – 17.00 uur

eVerbinding biedt u de mogelijkheid om een gratis ticket te bestellen. Gebruik bij uw aanmelding de promotie code ‘Vakgenoot2017’. Ze hopen u op 20 juni te ontmoeten bij hun stand! Meer informatie en aanmelden

E-facturen verwerken met Komas

Het is vanaf nu ook mogelijk om eVerbinding te koppelen aan Komas. Op deze manier kunnen inkoop- en verkoopfacturen automatisch afgeleverd worden in de administratie.

Wil je meer weten over het instellen van deze koppeling? Bekijk de supportsite van eVerbinding.

Gratis informatiebijeenkomsten over e-facturatie

Tijdens hun gratis events belichten de experts van eVerbinding alle ins en outs over e-facturatie. Zo gaan ze dieper in op de verplichtstelling van de Rijksoverheid en andere ontwikkelingen in de markt, geven ze praktische informatie om aan de slag te gaan en laten ze een ervaringsdeskundige over e-facturatie aan het woord.

Houdt hun website in de gaten voor de planning en het aanmelden voor één van deze bijeenkomsten.

Vlog: kansen verplichtstelling e-facturatie

Er is al veel over gesproken in het nieuws, de verplichtstelling van e-facturatie. Voor overheden, semi-overheden en het MKB biedt dit enorm veel kansen. Die kansen worden vaak onderbelicht, men ziet de verplichtstelling vaak nog als iets ‘negatiefs’.

Bekijk het nieuwste vlog van eVerbinding hierover

eVerbinding maakt deel uit van consortium e-factureren

Begin mei heeft de Europese Commissie het Nederlandse consortium van ICT dienstverleners met partners uit de decentrale overheden geselecteerd voor een subsidie. De subsidie is bedoeld om oplossingen te ontwikkelen om beveiligd e-factureren tussen overheden en toeleveranciers mogelijk te maken.

Lees het hele artikel

 

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.