Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Order-to-cash proces in 2020: De impact van beveiliging en automatisering

OnGuard, Credit Tools en Order2Cash organiseerden speciaal voor financial professionals de kennissessie ‘OnGuard Academy’ over hoe zij het proces kunnen optimaliseren met behulp van automatisering en zich kunnen klaarstomen voor de toekomst.

Het order-to-cash proces begint op het moment dat jouw klanten met jouw product in aanraking komen en eindigt met de financiële processen waarmee de deal gesloten wordt. Verschillende afdelingen binnen het bedrijf, jouw klant en andere betrokkenen beleven het order-to-cash proces echter heel anders dan jij. Wat is nou eigenlijk order-to-cash? Op deze vraag geeft niemand hetzelfde antwoord. Tijd voor verandering en vooral één waarheid vinden Dimitry Borgstijn van Order2Cash en John Scholte van OnGuard.

Door te werken vanuit één waarheid, dus één tool, waarin alle processtappen inzichtelijk zijn, weet de Credit Manager altijd waar hij het over heeft en kun hij de klant, zijn organisatie en outsourcepartijen optimaal bedienen. Het verhoogt de klantretentie, verlaagt de DSO, haalt het beste uit collega’s en de waarheid is altijd boven tafel.

Lees het oorspronkelijke volledige artikel hier.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.