AcceptEasy is de nieuwe naam van AcceptEmail

AcceptEasy is de nieuwe naam van AcceptEmail, de bedenker van betalen via email. De nieuwe naam past beter bij het serviceaanbod dat inmiddels veel verder gaat dan alleen email. AcceptEasy is dé partner die realtime betalingen in alle kanalen mogelijk maakt.

Het bedrijf is sinds 2007 actief en levert haar diensten aan grotere bedrijven en partners in een groeiend aantal landen. In 2007 kwam AcceptEmail op de markt als de digitale vervanger voor de vertrouwde gele acceptgiro. Voor de opkomst van social media en mobiele Apps werd de acceptgiro nog grotendeels vervangen door email. Als bedenker van digitaal factureren & betalen via email, groeide AcceptEmail uit tot marktleider. In 2016 werden voor ruim €2.5 miljard betaalverzoeken verwerkt. Met het vervangen van papieren rekeningen en herinneringen, en later ook machtigingen, heeft AcceptEmail een nieuwe markt gecreëerd, die inmiddels volwassen geworden is.

Peter Kwakernaak, CEO van AcceptEasy:
“De flexibiliteit en architectuur van onze technologie leent zich voor vele toepassingen van transactionele messaging. Variërend van online machtigen op een web portal tot in-app afrekenen, het verifiëren van identiteit of betalen vanuit een chat met de klantenservice via bijvoorbeeld Messenger of WhatsApp. De AcceptEasy technologie maakt van een betaalverzoek na betaling automatisch een betaalbewijs of een rekening wordt een toegangsbewijs voor een evenement. Betalen is steeds vaker een gepersonaliseerd en interactief contactmoment.”

De data die het platform verzamelt verrijkt het inzicht in klantgedrag. Bedrijven gebruiken dit inzicht om hun dienstverlening en de klantervaring te optimaliseren. AcceptEasy ondersteunt alle digitale communicatiekanalen van web, email, tekst, social media tot aan chatbots. Zo kan direct tijdens een dialoog betaald worden (conversational billing). “Het betaalmoment is één van de belangrijkste stappen in de klantreis. Onze service maakt het mogelijk om hiervan een merkervaring te maken en tegelijk kosten te besparen in het proces” concludeert Kwakernaak. De naam is gelanceerd met een nieuwe website. Het product AcceptEmail en de website acceptemail.com blijven gewoon bestaan.

Over AcceptEasy

Met AcceptEasy kunnen bedrijven hun klanten betalingen, machtigingen en verificaties via alle digitale kanalen aanbieden. Honderden bedrijven vertrouwen op AcceptEasy bij het transformeren van hun facturatie en debiteurenbeheer, het stroomlijnen van hun administratieve processen en het optimaliseren van klantreizen. Door de vele projecten bij klanten kennen we de verschillende branches en hun karakteristieken, waardoor we snel kunnen implementeren en flexibel inspelen op klantwensen. De kwaliteit, kennis en toewijding van onze hoogopgeleide medewerkers maken dat we elke klantuitdaging aankunnen. Het bedrijf is ISO gecertificeerd en het SaaS-platform is veilig, schaalbaar en wordt continue gemonitord. AcceptEasy is gevestigd in Amstelveen met operaties in de VS, Groot-Brittannië, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.