Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Een persoonlijk woord van Peter Bouwmans (SIMAC Datacollect)

Simac Document Solutions is volop in beweging! Halverwege het jaar 2017 blikt Peter Bouwmans, de directeur van Simac Document Solutions, terug op het eerste half jaar en kijkt hij vooruit naar het tweede half jaar.

Terugblik op het eerste half jaar van 2017

Pon
Het eerste half jaar is voor Simac Document Solutions een bewogen half jaar geweest. We zijn vooral goed druk geweest met het implementeren van nieuwe oplossingen bij bestaande en nieuwe klanten. Ons “Pon project” mag hier niet ongenoemd bij blijven. Na een traject van 2 ½ jaar hebben we deze maand de laatste van de ruim 40 Pon dealers geïmplementeerd. Op dit moment maken nagenoeg alle Pon autodealers gebruik van onze scan-, herken- en workflow oplossing voor het autoriseren van facturen. Een resultaat waar we trots op zijn!

Uitbreiding van ons team
Ook intern zijn er positieve ontwikkelingen. Zo hebben we 2 nieuwe medewerkers aangetrokken: Michelle Tijsterman (marketing) en Ruben van der leer (sales). Door deze uitbreiding van ons team zijn we ervan verzekerd dat we het tweede half jaar niet stil hoeven te zitten!

Samenvattend was het voor ons een positief eerste half jaar waar bij wij vooral onze vaste en nieuwe klanten bedanken voor het (wederom) in ons gestelde vertrouwen.

Wat heeft het tweede half jaar in petto?

De vooruitzichten voor het 2de half jaar zijn ook goed.

Palette: Palette heeft in het eerste half jaar versie 6.5 uitgebracht met een uitgebreide inkoopmodule, wat een mooie aanvulling is voor onze bestaande Palette klanten. Na de zomervakantie wordt deze versie uitgerold. Wij voorzien u van meer informatie en benaderen u hiervoor persoonlijk.

TeleForm: In het najaar geven wij extra aandacht aan onze formulierverwerkingsoplossing TeleForm. TeleForm wordt nog altijd veelvuldig voor allerlei toepassingen gebruikt en nog steeds ontdekken onze klanten nieuwe mogelijkheden. In Q3 organiseren wij een interactieve TeleForm dag waar we zowel onze TeleForm leverancier aan het woord laten over de nieuwste ontwikkelingen als ook onze klanten zelf, zodat onze klanten veel van elkaars ervaringen leren.

Robotisering: Stilstaan is achteruitgaan. Daarom kijken we altijd actief naar nieuwe oplossingen en ontwikkelingen zoals robotisering. Wat betekent dit voor u en ons en hoe combineren we dit met onze bestaande oplossingen? U gaat hierover meer van ons horen.

“Vier het leven!

Kortom voldoende ontwikkelingen en genoeg te doen. Maar eerst gaan we genieten van de zomervakantie. Degenen die met vakantie gaan wens ik een goede vakantie. Rust lekker uit en geniet van de goede dingen van het leven en kom vol energie en gezond weer terug.

Zonnige groet,
Peter Bouwmans”

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.