Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Motip Dupli: “ISProjects is enige leverancier voor factuurverwerking in Infor LN”

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, Presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen.

Motip Dupli wilde meegaan met de tijd en wilde geen facturen meer op en neer sturen. Daarom is Motip Dupli overgegaan naar digitale factuurverwerking. Vorig jaar hebben Hongarije, Slowakije en Tsjechië de pilot van de omzetting naar Infor LN uitgevoerd. Aangezien Nederland de administratie voor Hongarije en Slowakije verzorgt, liepen ze in Nederland tegen de rompslomp en extra kosten voor het op en neer zenden van de facturen aan.

Na oriëntatie in de markt heeft Motip Dupli voor ISProjects gekozen omdat zij als enige een goede integratie bieden met Infor LN voor digitalisering van de inkomende facturenstroom. Na de keuze is in dit project gekozen voor nogmaals een pilot met Hongarije, Slowakije en Tsjechië.

Jenny ter Heide, Sales Controller, Motip Dupli:
“De administratie van Tsjechië verloopt wel lokaal maar zij ervaren hierdoor nu ook de andere voordelen van een digitale in plaats van papieren factuurverwerking. Tijdens het project heb ik de professionaliteit van ISProjects ervaren. Je meldt een call via het systeem en ontvangt automatisch een reactie. Mocht je sneller een reactie wensen, dan bel je hen op en krijg je direct de juiste persoon aan de lijn. De korte lijntjes bij ISProjects zijn zeker merkbaar.”

FIT Gap Analyse en functioneel plan

Dennis Kanters, Plant Controller, Motip-Dupli:
“De eerste analyse van ISProjects was de FIT-Gap Analyse. ISProjects voert altijd een FIT-Gap Analyse uit. Je krijgt een consultant op bezoek waarmee je samen alle processen en technische eisen doorlicht. Eventuele problemen komen daardoor vroegtijdig naar boven in plaats van tijdens het project. Daaruit volgt een functioneel ontwerp aan de hand waarvan er een definitieve prijs wordt vastgesteld. Dankzij de FIT Gap analyse en het functioneel plan wordt al 90% van de mogelijke problemen afgevangen. Mede hierdoor verliep de uiteindelijke live-gang ook zeer soepel. Een zeer prettige ervaring bij een IT-project.”

Volledig inzicht en soepele livegang

Jenny ter Heide, Sales Controller, Motip Dupli:
“Het archiveren en goedkeuren is nu volledig digitaal geregeld. Ik zie hier nu al enkele belangrijke voordelen. De status van alle facturen die bij de goedkeurders liggen is nu volledig inzichtelijk voor zowel de administratie als de goedkeurders. We hoeven digitale .pdf facturen nu niet meer te printen, handmatig te verwerken en na goedkeuring weer in te scannen en handmatig te archiveren. Daarnaast kan iedereen zijn facturen nu overal digitaal bekijken. Het opzoeken van de afgewerkte facturen in mappen is nu verleden tijd. Na grondig testen en enige interne training zijn wij soepel live gegaan met de pilot voor de eerste landen. Binnenkort volgt de live-gang voor Nederland. Daarna staat de uitrol naar de rest van de organisatie in de planning. Kortom nog genoeg te doen! ”

Wilt u meer weten over de integratie met Infor LN of een Customer Case bekijken?

Meer informatie over Motip Dupli

Integratie Infor LNCases Infor


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.