Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Auto Wust automatiseert facturenstroom met Simac

Auto Wüst werkt met DMS Autoline van CDK Global en was op zoek naar een oplossing om haar duizenden inkomende facturen per jaar te automatiseren.

Simac Document Solutions kon door haar partnership met CDK Global een inmiddels al veelvuldig in de praktijk bewezen oplossing aanbieden. Deze oplossing houdt in dat de facturen na scanning en herkenning met software van Simac snel en eenvoudig door een speciaal ontwikkelde koppeling worden geïmporteerd naar DMS Autoline voor goedkeuring en verdere workflow. Met als gevolg efficiency- en kwaliteitsverbetering voor Auto Wüst.

Over Auto WÜST

Auto Wüst heeft een rijke historie. Opgericht in 1928 als universeel garagebedrijf is Auto Wüst door overname en uitbreiding uitgegroeid tot het Mercedes-Benz & smart adres in Zuid-Holland met vestigingen in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Dordrecht. Traditie met Passie staat bij dit familiebedrijf niet voor niets in het logo. Kwaliteit en klanttevredenheid staan iedere dag weer voorop voor het gehele team van vakbekwame klantvriendelijke medewerkers.

Werkt u ook met DMS Autoline?

Wilt u ook uw inkomende facturen stroom automatiseren? En net als Auto Wüst op korte termijn voordelen als kostenbesparing, kortere doorlooptijden en minder fouten ervaren? Ben u benieuwd hoe een koppeling met Autoline, Eva of ander (ERP-) systeem in uw organisatie te realiseren? Neem contact met Simac Document Solutions op of kijk op de site voor meer informatie over hun oplossingen speciaal voor de automotive.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.