ISProjects en Pantheon Automatisering bundelen hun krachten

28 Aug 2017  |  Factuurverwerking, Samenwerking

ISProjects en Pantheon Automatisering hebben samen een interface ontwikkeld zodat de diensten van beide partijen gekoppeld kunnen worden. De samenwerking zorgt ervoor dat klanten van Pantheon Automatisering naast een financieel of logistiek systeem kunnen kiezen voor een geautomatiseerde factuurstroom. De software van ISProjects creëert meer inzicht en controle in het procure-to-pay process en levert tijd- en kostenbesparing op.

Pantheon Automatisering is een automatiseringsbedrijf dat financiële systemen en logistieke systemen levert. Zij bieden pasklare ICT-oplossingen op het gebied van ERP, HRM en Finance voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners. ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de inkomende factuurstroom, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Een logische samenwerking die tot stand is gekomen dankzij een gezamenlijke klant.

Martijn Delfgaauw, mede-eigenaar van ISProjects:
‘We bundelen onze krachten en leveren een interface van hoge kwaliteit die voor zowel bestaande als nieuwe klanten interessant kan zijn. De overeenkomst is tweeledig. Pantheon Automatisering is partner voor installatie, onderhoud en support op de bestaande FIS/FMS interfaces bij ISProjects klanten. Daarnaast heeft Pantheon Automatisering interfaces ontwikkeld om de software van ISProjects te koppelen met haar eigen software Oculus.’


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.