Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Moederbedrijf iCreative doet volgende overname: Diesis

De InnovestIT Group is een familiebedrijf dat investeert in ICT bedrijfssoftware ondernemingen. Tot voor kort vielen drie bedrijven onder de groep. Allereerst ICreative  (www.icreative.nl) dat wereldwijd oplossingen van Basware en Kofax bij Corporate bedrijven en instanties implementeert. Daarnaast Easy Systems (www.easysystems.nl), een softwareontwikkelaar die haar eigen Purchase to Pay oplossing aanbiedt aan middelgrote bedrijven. En op de laatste plaats het bedrijf Coforce (www.coforce.nl) dat bedrijven ondersteunt in de transformatie naar minder manueel werk door de implementatie van robotic software.

Met de acquisitie van Diesis wordt een vierde bedrijf toegevoegd aan de InnovestIT Group. De overname onderstreept de tweeledige ambitie van de InnovestIT Group:

  • verdere invulling gegeven aan de strategie om een bredere ICT-kennispartner voor de CFO te worden en
  • om naast autonome groei ook door overnames de positie van de Innovestit Groep te verstevigen.

Aan de al aanwezige diepgaande kennis van Purchase to Pay en Robotic Process Automation, wordt met de acquisitie van Diesis nu ook Order to Cash en financiële proceskennis toegevoegd. Deze laatste wordt onder andere gebruikt bij de implementaties van complexe financiële boekhoudsoftware, Business Intelligence- en of Corporate Performance Management omgevingen. Voor Diesis betekent de overname dat zij maximaal kan profiteren van synergie effecten met andere bedrijven uit de groep.

Meer over Diesis

Diesis is een consultancybedrijf dat organisaties adviseert en ondersteunt bij het implementeren, optimaliseren en beheersen van complexe financiële administraties door middel van ICT toepassingen. Sinds 2005 is kennis opgebouwd om klanten te ondersteunen bij de automatisering van financiële processen als Order to Cash en Record to Report.

Diesis combineert de financiële en ICT kennis met specifieke pakketkennis: UNIT4 Financials, Icorp, SAP BusinessObjects, Microsoft PowerBI en de in eigen beheer ontwikkelde Reporting Hub. www.diesis.nl


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.