Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

ABN Amro investeert in Lyanthe

Lyanthe is een leverancier van digitale en geautomatiseerde factuurverwerking. Lyanthe ontvangt een niet nader gespecificeerde groeifinanciering van ABN Amro Participaties. Het bedrijf uit Weert gebruikt de investering voor internationalisatie en productontwikkeling.

Lyanthe levert software voor digitale factuurverwerking , is de back-office voor Exact, waarbij online en offline factuurdata worden omgezet naar een elektronische factuur (e-factuur). Daarnaast werkt het aan een ‘robotic accounting’-oplossingen, wat boekingen automatisch laat verwerken.

Lyanthe bedient naar eigen zeggen ruim tachtigduizend klanten in Nederland en België en wil in de komende jaren internationaal groeien. Om dit te realiseren ontvangt het financiële expertise en ondersteuning van ABN Amro Participaties.

Lei Heijthuijzen, medeoprichter en ceo van Lyanthe:
“Lyanthe heeft in samenwerking met ABN Armo Participaties de slagkracht om de groeiambities waar te maken. De beschikbare groeifinanciering maakt het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe technologieën te ontwikkelen die boekhouden zonder menselijke tussenkomst mogelijk maakt.”


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.