Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Scan Sys lanceert ImageCapture 6.12

Vanaf vandaag is versie 6.12 van Scan Sys’ ImageCapture beschikbaar gekomen. In de nieuwste release van de software is een aantal optimalisaties en nieuwe features opgenomen die het werken met ImageCapture nog gemakkelijker en leuker maken!

In het artikel Release ImageCapture 6.12 leest u meer over de algemene nieuwe features van versie 6.12. Overige nieuwe features zijn terug te vinden in het artikel ImageCapture 6.12 applicatie-afhankelijke features.

 • Versie 6.12 is zodanig ontwikkeld dat er moeiteloos over alle tijdzones heen gewerkt kan worden waarbij de documenten altijd van de juiste datum worden voorzien. Daarnaast is in versie 6.12 de herkenning van buitenlandse BTW en IBAN nummers verder uitgebreid waardoor ook Noorse IBAN- en BTW nummers automatisch worden uitgelezen. Inmiddels herkent ImageCapture al meer dan 15 buitenlandse IBAN- en meer dan 20 buitenlandse BTW nummers.
  .
 • Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ImageCapture Web waardoor in de komende maanden de fiatteringsfunctionaliteit in ImageCapture niet alleen geoptimaliseerd, maar ook sterk uitgebreid zal worden.
  .
 • In versie 6.12 zijn al een aantal mogelijkheden toegevoegd die het werken met de Web client nog gebruiksvriendelijker maken; Zo ondersteunt de Web client altijd de nieuwste versies van Internet Explorer, Chrome en Safari (ook bij gebruik van tablets) en is het nu mogelijk om UBL bestanden te importeren in de Web client.
  .
 • De weergave van de achtergrondprocessen is in deze versie ook sterk verbeterd en hierdoor overzichtelijker geworden.
  .
 • Ook automatische documentscheiding kan vanaf versie 6.12 in de Web client plaatsvinden én het is vanaf deze release mogelijk om externe URL links te openen vanuit ImageCapture Web. Handig tijdens de controle op dubbele facturen bijvoorbeeld, waardoor je bij melding van een dubbele boeking direct de digitale factuurbijlage in kwestie kunt raadplegen.

Bron


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.