Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

Basware laat klanten hun activiteiten en uitgaven verbeteren met ‘Peer benchmarking’

Basware introduceert de beschikbaarheid van peer benchmarking-mogelijkheden binnen de analytics-oplossing voor de cloudgebaseerde Source-to-Pay-klanten.

Basware verzamelt geanonimiseerde data met de Source-to-Pay oplossing. Door de embedded analytics wordt de kracht van data duidelijk zichtbaar waarmee betere financiële beslissingen genomen kunnen worden en kan men op een meer strategisch niveau acteren omdat er een beter zicht is op activiteiten en uitgavenbeheer.

De release in september biedt nieuwe analysemogelijkheden die voor alle cloudgebaseerde klanten beschikbaar is. Geanonimiseerde data over de best presterende ‘peers’ helpt bij het vergelijken van organisaties op basis van historische trends en de huidige prestaties op het gebied van uitgavencontrole, de automatisering van de crediteurenadministratie, betalingen die op tijd worden uitgevoerd en het aantal leveranciers dat e-invoicing toepast.

Ilari Nurmi, SVP van Purchase to Pay Business Area:
“De toekomst draait alleen maar om data – over hoe bedrijven die data verzamelen en deze vervolgens toepassen. Met Basware’s out-of-the-box analytics en de nieuwe benchmarking-mogelijkheden kunnen gebruikers hun eigen prestaties vergelijken met die van soortgelijke bedrijven en faciliteert het best-in-class prestaties binnen het gehele source-to-pay proces.”

Sami Peltonen , VP van Purchase to Pay Product Management bij Basware:
“De introductie van benchmarking is een belangrijke stap in het transitieproces van clouddiensten en analytics richting inzichten die onze klanten meteen voordeel opleveren. Met dit inzichtsniveau brengen onze klanten de operationele kosten terug, geven geld wijzer uit en bouwen een sterke band met hun leveranciers op. Ons doel is om onze klanten te helpen met innovaties zoals machine learning, geavanceerde analytics en kunstmatige intelligentie en ze tegelijkertijd te voorzien van een roadmap naar succes.”

Basware zet maandelijks nieuwe releases op voor klanten om er zo zeker van te zijn dat zij de nieuwste toepassingen binnen de S2P-technologie voorhanden hebben.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.