Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

TIE Kinetix & Unit4 lanceren ‘B2G/PEPPOL e-factureren add-on’ voor Unit4 Wholesale klanten

TIE Kinetix heeft een e-facturatie module ontwikkeld om onder meer op basis van PEPPOL e-facturen uit te wisselen met de overheid. Deze module is onderdeel van haar FLOW Partner Automation platform en heeft al vele klanten geholpen facturen uit te wisselen met de overheid.

Door de samenwerking met TIE Kinetix, zal Unit4 de add-on ook voor haar Unit4 Wholesale klanten (Agresso Wholesale en Unit4 Multivers Groothandel) beschikbaar stellen en de functionaliteit gaan bieden om e-facturen te versturen aan nationale, provinciale en lokale overheidsorganisaties en andere overheidsinstanties.

De oplossing biedt Unit4 gebruikers de mogelijkheid om documenten uit te wisselen via één gecertificeerde connectie (“Access Point”) met alle overheidsinstanties en publieke zakenpartners wereldwijd. Voorheen werd de klanten vaak geconfronteerd met vele handmatige processen omtrent de documentstructuur, informatie en formaten per land in kaart te brengen alvorens er kon worden uitgewisseld.

Door het proces te automatiseren werd het vaak juist complexer in plaats van eenvoudiger. De oplossing van TIE Kinetix neemt al dit werk weg en ondersteunt alle internationale standaarden in UBL, XML, EDIFACT, PEPPOL en meer. Documenten uitwisselen met partners conform de nieuwe wetgeving was nog nooit zo eenvoudig voor Unit4 klanten.

Door TIE Kinetix’s elektronische facturatie oplossingen te combineren met de oplossingen van Unit4, kunnen gebruikers eenvoudig en snel elektronisch documenten uitwisselen met de publieke sector.

De samenwerking tussen TIE Kinetix en Unit4 combineert twee innovatieve softwareleveranciers met een Nederlands erfgoed. Beide bedrijven hebben een sterke focus op het wegnemen van belemmeringen om informatie uit te wisselen en om zakendoen eenvoudiger te maken.


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.