Deze website zal per 1 september 2018 niet meer bereikbaar zijn

go2UBL groeit met 33% naar 10.000 gebruikers in slechts 5 maanden tijd!

30 Nov 2017  |  Adoptie, E-factureren, UBL

go2UBL, de partij die facturen van verschillende bestandsformaten omzet in UBL formaat, heeft haar 10.000ste gebruiker aangesloten. In minder dan vijf maanden tijd groeide het aantal gebruikers van de conversiepartner met 33%, van 7.500 naar 10.000. Deze explosieve groei laat zien dat het van facturen naar naar UBL steeds meer de standaard begint te worden.

go2UBL werkt rechtstreeks met ondernemers, boekhoudsoftwareleveranciers en administratie- en/of accountantskantoren.

Accountants adviseren klanten

Met name accountants maken in grote getalen de overstap naar e-facturatie. Simon Verduin, accountant en partner bij Omnyacc: “Wij doen de boekhouding voor veel verschillende bedrijven en verwerken maandelijks zo’n honderden facturen. Een tijd- en kostenbesparing per verwerkte factuur is voor ons daarom van groot belang. Tegelijkertijd vereenvoudigt de koppeling met go2UBL ook het administratieproces voor onze klant.”

Stupin-Totaaltechniek, klant van Omnyacc, is de 10.000ste gebruiker die het gemak van go2UBL ervaart. Joke Compier, directeur van Stupin-Totaaltechniek, kreeg een fles champagne uit handen van Rob Tolstra, CEO van go2UBL. Compier: “Wij hebben besloten te kiezen voor een conversiepartner vanwege de vele voordelen die wij zien. Het handmatig verwerken van facturen is duurder en daarbij is de kans op fouten groter. Die twee punten pakken wij nu allebei aan, op aanraden van Omnyacc, door de koppeling met go2UBL.”

 

 


Gerelateerd


Er kunnen nu even geen reacties worden geplaatst.